Діти стали заручниками шулерів в спорті

Діти стали заручниками шулерів в спорті

Не за те 15 героїв Козятинщини віддали своє життя, щоб відбувалися махінації у дитячому футболі

В неділю 30 липня на Козятинському стадіоні “Локомотив” відбувся дитячий футбольний турнір. Організатори присвятили ці змагання пам’яті загиблим воїнам в АТО.

В турнірі взяли участь чотири команди. “Мрія” з Вінниці, ДСШ “Авангард” з Калинівки,  ДСШ “Поділля” із села Перемога Козятинського району та “Леви” з Козятин.

Спочатку на футбольне поле вийшли обидві ДСШ Калинівки та села Перемоги. В цій зустрічі спортсмени  нашого району перевершили самі себе і переграли свого суперника з рахунком 1:0.

Відео дня

Після гри виступили з вітальним словом Петро Міськов — тренер команди “Мрія”, голова спілки воїнів АТО Олег П’явка. Пам’ять полеглих на війні з російським агресорів вшанували хвилиною мовчання.

Далі змагалися Вінницька “Мрія” та “Леви” з Козятина. Рахунок 5:0 на користь Козятинської команди. За регламентом переможені мали розіграти 3-4 місце, а переможці зіграти в фіналі.

Російськомовний коментатор Сімачов оголосив про зміни в регламенті. Замість “олімпійської системи” запустити вирішили кругову. Тобто кожна команда грає з усіма учасниками турніру. Було це зроблено для того, щоб дати шанс своїм. Адже “Поділля” тренера Міськова перемогло команду з Калинівки. До речі, судив турнір син тренера з Перемоги.  

 

Свавілля судді №1

“Леви” зіграли з відпочившими футболістами з Перемоги “Поділлям” і виграли 2:0. Але “Леви” в цій зустрічі втрачають ключового гравця в середині поля. Через диспетчера команди, яким  є Олексій Поліщук, будувалась командна гра. Але його вигнав з поля суддя “за штовханину”. За футбольними мірками це гра в корпус. Якщо є порушення, то це просто порушення. Та в арбітра Романа Міськова, який був єдиним суддею на всіх зустрічах (чи не порушення це?), були свої плани на гру і на весь турнір. І в цьому він досяг успіху. Із-за несправедливості з якою зустрілись діти-футболісти, змістовної гри у “левів” не стало..

 

Такого немає навіть в дорослому футболі!

Калинівський “Авангард” переграв “Мрію”з Вінниці 4:0. Далі зустрічались “Леви”з “Авангардом”. Суддівська витівка в минулій грі далася останнім в знаки і після відпочинку. Вони виглядали не дуже боєздатним колективом. Тренер команди хотів заспокоїти своїх вихованців і взяв хвилинну перерву. Та дитяча психіка була вражена сильніше від аргументів тренера. Коли в другому таймі при рахунку 0:2 в козятинчан почала складатися гра, “рефері” (суддя Міськов) знову залишив їх в меншості  — “за розмову з суддею”. За межами поля опиняється Іван Демчук —  ще один ключовий виконавець в команді.

Такого немає навіть в дорослому футболі. Анекдот! Може й так, тільки дітям від нього не смішно. З такими “Левами” та ще, коли вони залишаються  в меншості, можна  грати не тільки футболістам з Калинівки. “Авангард” переміг, забивши три голи.

 

“Поділля” з Перемоги були сильнішими в зустрічі з “Мрію” з Вінниці. Вони переграли своїх суперників, що опинилиль на першому місці, по різниці забитих та пропущених м’ячів.

Задум і суддівська тактика спрацювали на всі сто.

Другими були футболісти з Калинівки. Лиш третіми фінішували Козятинські “Леви”.

 

Ось такий у нас дитячий спорт

Маленькі спортсмени з села Перемога грали в чесний футбол. Брудним його зробили їхні керманичі. Така перемога потрібна була тільки їм.

Хочеться заспокоїти матерів козятинських футболістів — ваші діти на цьому турнірі нікому не програли. Вони просто стали заручниками шулерів в спорті. Керманичі турніру не тільки вкрали перемогу у дітей. Вони ще намагаються “наїжджати” на журналістів газети “RIA-Козятин”. Тренер Міськов викрикував, що дасть інформацію тільки зручному журналісту. Ха-ха-ха!

Де його вихованість в спілкуванні з дітьми, яких тренує? А  Команда “Леви” не заслужила до себе такого відношення. То не недисціплінованість гравців команди. То реакція на те, як організували турнір. Навіть не посоромились матір воротаря від “левів” з ройону ПРБ з дитячим візочком заставити принести метрику дитини, аби підтвердити вік свого сина...

Чи багато команд захочуть грати в футбол запропонований Міськовими, сьогодні залишається питанням.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up