Футбол з підігрівом. В Козятині пройшов черговий тур ветеранів з міні футболу

Футбол з підігрівом. В Козятині пройшов черговий тур ветеранів з міні футболу
  • Цього разу турнір ветеранів 40+ був присвячений Міжнародному волонтерів. В змаганнях взяли участь 5 команд з Київської, Житомирської, та Вінницької областей.
  • Як зіграли команди і що було цікавого на манежі з штучним покриттям у нашій розповіді

Як в попередніх 2-х турнірах команди волею жереба були розбиті на 2-і групи. Групу «А» клали ветеранські команди «Моноліт» Козятин. «Медик» Ружин та ФК Бердичів. Групу «В» Склали ФК Сквира та ФК Попільня.

Першими на штучний газон спорткомплексу Локомотив вийшли господарі спортивного майданчика та ветерани Ружина. Рахунок в зустрічі після красивої триходівки відкрили монолітовці. Не менш красивим був гол у відповідь. Під кінець першого тайму гості забили в друге. В другій десяти хвилинці гості закріпили свій успіх. Фінальний свисток рефері матчу Віктора Обущака зафіксував перемогу ветеранів Ружина над ветеранами «Моноліта», а ще арбітр зустрічі відзначив, що гру цих команд не можна перевершити з позиції чесної гри. Команди відбігали 2 тайми і жодного фолу за гру. Слова судді підтвердили й самі футболісти вони мовою футбольних жестів подякували одні одних за коректну гру.

Відео дня

Деякі гравці обнявшись парами пішли з майданчика до польової кухні. Погода минулої неділі для футболістів була морозною, тож в перервах між іграми приходили до кухні, щоб зігрітися чаєм.

В другій грі зустрілися команди тої ж групи. Переможці першої гри зустрічалися з командою Бердичева. Бердичівляни в першій своїй атаці відкрили рахунок в матчі. Ще до перерви на відпочинок Ружинці зрівняли рахунок. Окрилені успіхом медики вирішили кінцівку першого тайму провести в атаках. Тільки їхню націленість на ворота зупинив свисток арбітра на відпочинок.

У футболістів ветеранів під час гри справжня спортивна заруба, разом з тим вони дуже бережно відносяться до свого здоров’я і гравців суперника. Розігрітим гравцям не комфортно стояти на морозі і ружинці вирішили скасували відпочинок і футболісти Бердичева їх підтримали звернувшись до арбітра закликом — «Суддя свисти» і гра поновилася

Протягом 8-ми хвилин кожна з команд мали рівні шанси на успіх. Та все ж на останніх хвилинах матчу ружинці вирвали перемогу з рахунком 2:1

В першій грі групи «В» зустрілися команди «Попільня» і «Сквира» практично вони розігрували путівку у півфінал. Сильнішими в цьому матчі виявилися Попільнянин. Вони перемогли з рахунком 4–2. В заключному матчі групи «А» господарі змагань команда «Козятина» переграли гостей з Бердичева з рахунком 4–2. Після цього матчу стало відомо, що футболісти Ружина і Попільні проведуть гру фіналу за чемпіонство, а «Моноліт» і ФК «Сквира» розіграють бронзові нагороди. Ружинці мінімально перегравши ФК «Попільню» стали чемпіонами турніру волонтерів. Рахунок зустрічі 4:3 Володарями бронзових нагород стали команда господарів. Вони з рахунком 4:2 перемогли ФК «Сквира»

Традицією стало завершувати турнір подякою ЗСУ за можливість проведення та участі в змаганнях. А ще команди учасниці звернулися з подякою до волонтерів і привітали їх з їхнім святом за покликом душі з Міжнародним Днем волонтера. Подякували й господарям змагань за добре підготовлений майданчик, гостинний прийом та гарячий чай. До нових зустрічей сказали футболісти ветерани

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up