Хороший футбол

Хороший футбол

Цікава гра за участю наших земляків

Поки чемпіонат Вінницької області з футболу ще не розпочався, увага до гри наймасовішого виду спорту прикута до сусіднього району. У чемпіонаті Бердичівського району провели матч другого туру футболісти “Атлетіко” (Білопілля, Кашперівка). Вони на власному майданчику переграли команду “Інтернаціонал” з села Бистрик, з рахунком 3:1.

Гра розпочалась у неквапливому темпі. Команди, наче придивлялися одна до одної. Та поступово лінія півзахисту господарів, де виділялися Євген Радкевич та Віталій Кошовий, взяла під контроль середину поля. Гості, хоча більшу частину ігрового часу володіли м’ячем, програвали господарям позиційно. Улюблена гра спортсменів Козятинського району — ловити суперника на контратаках. Саме так і був відкритий рахунок у цьому матчі. Йшла п’ятнадцята хвилина поєдинку, коли відмінним пасом вивели на ударну позицію нападника “Атлетіко” Дмитра Іванюка. Форвард фінтом звільнився від опіки суперника і пробив у дальній кут воріт.

Повівши в рахунку, наші земляки повністю контролювали ситуацію на полі. Та ще раз відзначитися в першій половині зустрічі не судилося.  З рахунком 1:0 команди пішли на перерву.

Відео дня

На другу сорокап’ятихвилинку команди вийшли в тому ж складі. Перший небезпечний момент другого тайму виник біля воріт господарів. Гості свого гравця вивели на побачення з воротарем команди “Атлетіко”. Та голкіпер команди двох сіл Роман Ляшук виграв дуель у нападника.

Такий епізод насторожив тренерів команди з Козятинщини. Вони проводять ряд замін і заміни спрацювали. Віталій Гуменюк, який вийшов на поле, прорвався до воріт суперників правим краєм. На замаху прибрав опонента і пробив по воротах. Страж воріт “Інтернаціонал” до м’яча не дотягнувся та шкіряного з пустих воріт вибив захисник.

У наступній атаці господарів тепер вже з лівого флангу була подача на ворота. Бистрівчани виносять м’яч з карного майданчика. Та спортивний снаряд летить на Віталія Гуменюка. Віталій вдарив з льоту і м’яч опинився у вортах гостей. Тільки рахунок 2:0 протримався недовго. Через 10 хвилин спортсмени “Інтернаціоналу” заробили небезпечний штрафний, який чітко реалізували.

Валідольного кінця матчу не відбулося. Віталій Гуменюк відзначився дублем. Чим зняв усі питання щодо переможця зустрічі. Хороший футбол продемонстрували всі гравці колективу. Їх прямо на стадіоні вітали більше сотні прихильників футбольного клубу. А кращими гравцями матчу не офіційно було визнано Женю Радкевича та Віталія Гуменюка.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up