Кирило Луценко подолав планку на 215 см, став майстром спорту України

Кирило Луценко подолав планку на 215 см, став майстром спорту України
  • Сектор для стрибків у висоту на стадіоні «Скіф» у Львові, мабуть самий щасливий для студента Державного університету ім Коцюбинського Кирила Луценка.
  • В липні минулого року вихованець Заслуженого тренера України Володимира Журавльова став срібним призером на Кубку України з легкої атлетики, а тепер новий успіх на чемпіонаті України.

Такі гарні новини прийшли до нас зі Львова, де в секторі для стрибків у висоту на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих, вихованець Володимира Журавльова Кирило Луценко стрибнув на 215 см виконав норматив «Майстра спорту України»

Таку радість розділяє з спортсменом його перший наставник Володимир Галицький (КДЮСШ).

Відео дня

На чемпіонаті України, який пройшов 27–28 травня змагатися та боротися за квиток на Європейські ігри приїхало багато елітних українських спортсменів з різних куточків країни і навіть світу. В секторі для стрибків у висоту, крім нашого земляка за перемогу боролися ще 17 спортсменів яким рукоплескали і підбадьорували з трибун.

Відтоді, як Кирило вступив до ВУЗу, він вихованець тренера Міністерства оборони Володимира Журавльова та тренера Козятинської ДЮСШ Володимира Галицького Як зазначає його козятинський наставник, Кирилу є куди рости. У хлопця великий спортивний потенціал.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Пивовар

    Рекорд світу в стрибках у висоту з липня 1993 року належить кубинському стрибуну Хав'єру Сотомайору. Він становить 245 см.

keyboard_arrow_up