«Колос» Махнівка— золотий призер 3-го Всеукраїнського турніру «Юні таланти»

«Колос» Махнівка— золотий призер 3-го Всеукраїнського турніру «Юні таланти»
  • В п’ятницю, 10 березня на базі «Спортивного клубу Бердичів» пройшов Всеукраїнський футбольний турнір «Юні таланти» серед дітей 2010–2011 року народження.
  • В змаганнях взяли участь 5 команд з Київської, Вінницької та Житомирської обл. Як зіграли команди у нашій розповіді

Проходив турнір в селі Романівка на базі футбольного клубу «СК Бердичів». Грали діти на майданчику з штучним покриттям при розмірах газону 60 х 40. «Оріон 1» Сквира, «СК Бердичів» «Фенікс» Жмеринка «Оріон 2 «Сквира, та «Колос» Махнівка проводили ігри за коловою системою в форматі один тайм по 25 хвилин.

ФК «Колос» Махнівка був підсилений гравцями Глухівецької ДЮСШ тренера Олександра Козюка та команди «Леви» тренера Руслана Гуменюка. Першу гру наші футболісти грали з ровесниками Сквири. По ходу гри «Колос» відкрив рахунок, а потім його подвоїли. Коли до завершення гри залишалося лічені хвилини пропустили не обов’язковий гол. Тож завершилась гра перемогою наших земляків з рахунком 2:1. Другу гру футболісти Махнівки провели з командою «Оріон 2». З дублем «Оріона 1» футболісти «Колоса» розібралися більш ніж переконливо з рахунком. 3:0. Гра за номером три теоретично мала бути грою фіналу. Хто перемагав у цій грі практично ставав переможцем Всеукраїнського турніру. Долю цього захоплюючого поєдинку вирішив єдиний гол забитий гравцем «Колоса» Євгеном Марковським. В заключній грі «Колос» з рахунком 2:0 переміг «Фенікс» із Жмеринки

Відео дня

За оцінками спеціалістів футболу команда господарів мала вигравати у першої команди Сквири. Проте прогноз не справдився. Більше того команда з Київщини забила у ворота фаворита зустрічі 5 м’ячів без відповіді. Що сталося з командою, яка у всіх турнірах вважається однією з претендентів на перемогу, сказати важко. Можливо найголовнішою причиною великої поразки ФК «СК Бердичів» у грі з «Оріоном» була в тому, що вони віддали всі сили в попередній грі з «Колосом».

Після десяти ігор турніру, перемогу вибороли футболісти «Колос», на другому місті команда «Оріон 1» Сквира. Третє незвичне місце для себе за господарями змагань «СК Бердичів». Четверту сходинку посіли футболісти команди Фенікс Жмеринка. П’яте місце за «Оріон 2» Сквира.

По приїзду команди додому ми поспілкувалися з наставником «Колоса» Миколою Бабюком. Досвідчений тренер відмітив, що всі команди були хорошого рівня. 

— Можливо, наша команда і команда Бердичева були фаворитами турніру. Діти мали дуже добрі умови, щоб добре підготуватися до гри. Дитяча база СК Бердичів просто супер. По-іншому, мабуть, не скажеш, — відмітив тренер. —А щодо турніру, то виступили достойно. Дуже вдячний тренерам Олександру Козюку і Руслану Гуменюку за гравців, яких вони відрядили до нашої команди. Гравці команди Козятинських «Левів» і ДЮСШ Глухівці швидко знайшли спільну мову на футбольному полі з гравцями «Колоса». Приємно, що наш Женя Марковський був визнаний організаторами змагань за номінацією кращий гравець турніру.

Читайте також:

З Всеукраїнського турніру в Бердичеві Козятинські «Леви» привезли золоті нагороди

Наш Ілля Ільченко став срібним призером області з греко-римської боротьби

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up