Колос з Махнівки на змаганнях в Романівці стали володарями срібних медалей

Колос з Махнівки на змаганнях в Романівці стали володарями срібних медалей
  • Минулими вихідними Козятинські «Леви» та «Колос» Махнівка взяли участь в турнірі з футболу під назвою «Юні таланти».
  • Змагання проходили на штучному газоні посьолку Романівка Бердичівського району.
  • Як зіграли юні таланти 12–14 р.н. у нашій розповіді

В змаганнях взяли участь 6 команд. Це «Леви» Козятин, «Спортивний клуб Бердичів» двома складами, «Шахтар» Вінниця, «Новшляхбуд» Полонне Хмельницька обл, та «Колос» Махнівка. Вони за коловою системою визначали чемпіона та призерів турніру, Слід зазначити, що організатори змагань передбачили призи для всіх команд учасниць. Так, що всі команди учасниці без призів не залишились.

Відкрили змагання футболісти «Колоса» та Козятинські «Леви». Початок гри був за левенятами. Вони швидко забили 2 сухих м’ячі. Виграючи по ходу гри з різницею у 2 м’ячі, «Леви» не втримали перевагу і пропустили у свої ворота також 2 м’ячі. Тож в козятинсько-махнівському дербі бойова нічия з рахунком 2:2.

Відео дня

В наступній грі «Колос» зустрівся з «Шахтарем» з Вінниці. Футболісти з Махнівки були кращими у контролі м’яча, краще діяли позиційно. Свою перевагу в контролі м’яча вони втілили тільки в один забитий м’яч. Забити більше не дав суперник. Тож в підсумку — 1:0 на користь «Колоса». В третій своїй грі «Колос» зустрічався з командою «Спортивний клуб Бердичів 1. На думку спеціалістів футболу, «Спортивний клуб Бердичів» «Колос» та «Леви» були першими претендентами на перемогу ще до початку змагань.

Тож «Колос» з Бердичівом зіграли 2:2 чим підтвердили прогноз спеціалістів. Правда футболісти з Бердичева уникнули поразки на останніх хвилинах матчу. В четвертій грі «Колос» зустрічався з командою Бердичів 2 і переміг «Спортивний клуб Бердичів» 2 з рахунком 4:0. В заключній грі турніру футболісти з Махнівки зустрічалися з «Новшляхбудом» з Полонного. Практично це була гра за срібні нагороди турніру. «Спортивний клуб Бердичів» маючи в своєму активі 3 перемоги і одну нічию випереджав «Колос» на 2 очки і мало хто сумнівався, що саме Бердичів стане чемпіоном.

Перед останньою грою «Колос» відставав в турнірній таблиці від команди з Хмельниччини на одне очко. Маленькі будівельники мали в активі три перемоги і поразку. Їх в грі з «Колосом», щоб завоювати друге місце влаштовувала нічия. «Колосу» зігравши два матчі внічию потрібна була лише перемога.

Футболісти Колоса володарі срібних нагороди на турнірі

Команда Миколи Бабюка задавала тон у грі від першої до останньої хвилини зустрічі, тільки розписалися у воротах суперника вони всього один раз, але цього вистачило, щоб стати віце чемпіонами турніру. Тож за підсумками всіх ігор турніру перше місце здобули футболісти команди Бердичів 1. Срібні нагороди у «Колоса», бронза — у маленьких будівельників з Полонного.

Незвично для себе фінішували Козятинські «Леви». Вони отримали нагороди, посівши четверте місце. П’ятими

По завершенні турніру ми попросили щоб поділився враженнями від турніру тренер «Колоса» Микола Бабюк. 

—Турнір був чудово організовано, — каже Микола Бабюк. —  Організаторам змагань окрема подяка. Ми задоволені грою гомади трохи незадоволені деякими результатами. Якби команді Бердичева ми не дозволили зрівняти рахунок то після тої гри ми були б лідерами по набраних очках, а зігравши з ними внічию ми команду.Бердичева відпустили. Приємно, що приз кращого гравця турніру отримала наша Настя Прокопчук. Вона грає на рівні з хлопчиками. Ось така у нас сяє місцева зірочка футболу. Якщо вона й надалі буде займатися футболом з таким завзяттям то я їй пророкую велике майбутнє, — сказав наостанок нашої розмови в недалекому минулому тренер жіночої команди майстрів чемпіонату України.

Читайте також:

У Глухівцях відкрили шахову школу «Біле чорне»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up