Команда дуже втомилася у півфіналі. Бронзу вибороли за рахунок вольових якостей

Команда дуже втомилася у півфіналі. Бронзу вибороли за рахунок вольових якостей
  • Минулими вихідними, 18 –19 березня на базі спортивного комплексу «Здоров’я», КЗ «Вінницький ліцей -19» та ВХПТУ -5 відбувся Чемпіонат обласної дитячої ліги з волейболу серед юнаків 2008 року народження та молодше.
  • В змаганнях взяло участь 15 команд. Хто став чемпіоном і призерами чемпіонату у нашій розповіді

Ще до відкриття турніру команди КДЮСШ м.Козятин, ОСДЮСШ HOME-net м.Бар, ДЮСШ Ровесник м.Бершадь, ДЮСШ м.Ямпіль, ОСДЮСШ-33 м.Вінниця, ДЮСШ смт. Копайгород, ДЮСШ м.Чернівці, ДЮСШ м.Жмеринка, ОСДЮСШ-18 м.Вінниця, ДЮСШ м.Теплик, ОСДЮСШ «Вінницькі соколята» м.Вінниця, ОСДЮСШ «Рижі»м.Бар, КЗ ДЮСШ смт.Піщанка, ДЮСШ «Колос» смт.Глухівці, ОСДЮСШ м.Гнівань волею жереба учасники змагань були розділені на 4 групи. Волейболісти нашої команди мірялись силами з командами ДЮСШ Теплик, ДЮСШ Копайгород, ДЮСШ Глухівці. 

Після трьох проведених ігор за коловою системою Козятинські волейболісти стали переможцями групи і вибороли право брати участь в фіналі чотирьох. 

Відео дня

У півфінальній грі великого фіналу наші земляки зустрілися з ровесниками ОСДЮСШ Нome net Бар. Всі три партії проходили з перемінним успіхом. Та все ж молодь Бару здобула перемогу по сетах з рахунком 2:1. У другому півфіналі зустрілися волейболісти Бершаді та Ямполя. Бершадський «Ровесник» поступився команді з Ямполя і став суперником нашої команди в боротьбі за бронзові нагороди. 

Здолавши ДЮСШ Ямпіль чемпіонами обласної першості стали ОСДЮСШ Хоум нет. Наша команда в напруженій боротьбі виборола бронзові нагороди. Таким чином 1 місце — ОСДЮСШ Home-net м.Бар (тренер Світлана Скорбатюк), 2 місце — ДЮСШ м.Ямпіль (тренер Юрій Махновецький), 3 місце — КЗ КДЮСШ м.Козятин (тренер Лариса Сивобородько).

В номінації «Кращий нападник» спеціальний приз отримав Артем Кримовський (КЗ КДЮСШ м.Козятин. «Кращим ліберо» визнано Богдана Полятичка (ДЮСШ м.Ямпіль) Приз самого цінного гравця чемпіонату отримав Сергій Новіков (ОСДЮСШ HOME-net м.Бар. Приз «Кращого зв’язуючого» отримав гравець команди чемпіона Роман Канюка

По приїзду наших волейболістів додому ми поспілкувалися з тренером КЮДСШ Ларисою Сивобородько. За її словами, команда втратила багато фізичних сил у грі з волейболістами Бару. 

— Якби ми півфінальну зустріч виграли, то нам легше було б грати в фіналі. Гра за 3-є місце була непростою. Ми першими виграли 2 сети і перемогла 2:1. Команда заслужила бути в призовій трійці і приємно, що ми це зробили за рахунок вольових якостей команди, — сказала наставник КДЮСШ.

Читайте також:

Чемпіонами «Кубку Свободи» стали футболісти «Сокола». В залізничному училищі грали на підтримку ЗСУ

«Колос» Махнівка— золотий призер 3-го Всеукраїнського турніру «Юні таланти»

З Всеукраїнського турніру в Бердичеві Козятинські «Леви» привезли золоті нагороди

Наш Ілля Ільченко став срібним призером області з греко-римської боротьби

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up