Команда козятинського ВОХР перемогла на регіональних змаганнях

Команда козятинського ВОХР перемогла на регіональних змаганнях
Фото з сайту міста Шепетівка
  • Днями на майданчику пожежного поїзду станції Дарниця відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту.
  • Двоє з чотирьох учасників - команди пожежних поїздів станції Шепетівка та Фастів Козятинського загону воєнізованої охорони.

Як повідомляють на сайті міста Шепетівка, змагання пройшло у чотири етапи. На першому етапі "Стометрова смуга з перешкодами" учасникам треба було перестрибнути через паркан, підхопити пожежний рукав, під'єднати його до розгалуження і приєднати до рукава водовідвідний ствол. Найшвидше із цим завданням впорався Валерій Дудар (пожежний поїзд станції Шепетівка).

Другий етап - вправи зі штурмовою драбиною. У вправі зі штурмовою драбиною найпрудкішим виявився козятинчанин Василь Карпусь (пожежний поїзд станції Фастів), а на вправі з висувною драбиною кращий результат продемонстрували бійці Козятинського загону Валерій Дудар та Юрій Конюк.

Третій етап - пожежна естафета. Тут найшвидше впоралася команда Козятинського загону.

Відео дня

Четвертий етап - бойове згортання, також виграли бійці пожежного поїзда станції Шепетівка.

У підсумку команди Козятинського загону воєнізованої охорони посіли перше та третє місця. А саме перемогу здобула команда Шепетівського пожежного поїзда. На другій сходинці - команда Ніжинського пожежного поїзда, а на третій - Фастівського.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Валера Лазар

    То кому вірити Шепетівка чи Козятин?

    Василь Карпусь reply Валера Лазар

    Valera Lazarchyk До підрозділу"Козятинський загін воєнизованої охорони"-відноситься пожежний поїзд ст.Шепетівка,Козятин,Фастів Жмеринка і т.д...
  • Инга Мельничук

    Вітаю з перемогою!!
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    ❗Змагання вогнеборців це не тільки вражаюче видовище, це ще й свято❗Свято сміливих,спритних справжніх приборкувачів вогню.В дитинстві , проживаючи на території козятинської воєнної охорони я кожного року  з нетерпінням чекала цю подію. Враження про героїчну професію залишились на все життя. Пишаюсь , що мій учень Карпусь Василь один з кращих. Вітаю!
    Вітаю команду переможців-- наших  земляків❗

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Тетяна Костюк-Канєвська

    Василь Карпусь
    😍❗👏👏👏💞

    Василь Карпусь reply Тетяна Костюк-Канєвська

    Тетяна Костюк-Канєвська Дякую!

keyboard_arrow_up