Козятинські футболісти на турнірах у Ружині вибороли два срібла

Козятинські футболісти на турнірах у Ружині вибороли два срібла
  • В суботу, 5 вересня та неділю 18 числа збірна Козятина з футболу провели 2 турніри в місті Ружині. Змагання 5 вересня організатори провели на підтримку ЗСУ.
  • Другий турнір був присвячений  пам’яті чемпіона України з бодібілдингу Миколи Скрипника. В обох змаганнях козятинські футболісти посіли 2 місце.
  • Як проходило протиборство у нашій розповіді.

В турнірі на підтримку ЗСУ взяли участь 6 команд з Київської, Житомирської та Вінницької областей. Вони були розбиті на 2-і групи. Першу групу склали змішана збірна Козятина, Березянка Київська область та господарі майданчика команда Ружина.

В другу групу потрапили команда Вільнопілля, Сквири та команда Макарова.

Збірна Козятина на обох турнірах виступала змішаним складом. До чотирьох ветеранів «Моноліта» 40+ долучилися молоді футболісти. 

Відео дня

 Ігри благодійного турніру всі команди провели на високому рівні. Команди грали у відкритий атакуючий футбол який подобається любителям футболу. Результат всіх зіграних матчів 6 тисяч гривень на користь ЗСУ. 

Тільки в спорті коли є гра то є й результат козятинська ветерано-молодіжна команда посіла почесне 2-е місце. Вони виграли у господарів турніру з рахунком 1:0 та поступилися Березянці 0:2 та по сумі забитих і пропущених м’ячів вийшли до півфіналу. 

Півфінальної гри не відбулося суперник козятинської команди знявся з змагання.

Після нагородження спортсменів всі зібралися в центрі поля для колективного фото.

 На турнірі пам’яті чемпіона України з бодібілдеру Скрипнюка, який пройшов минулої неділі стартувало три команди. Вони за коловою системою визначали призерів турніру. Козятинська команда, як минулого разу виступала змішаним складом. Спочатку наша команда поступилася господарям поля ружинцям 1:4 та виграла матч у сильної команди  Березянки з рахунком 3:1 і зайняли 2- е місце   

Як і в благодійному турнірі турнір пам’яті Скрипника пройшов в дружній атмосфері, вона панувала не тільки на футбольному полі, а й за його межами.

Після нагородження футболістів команди подякували одна одній за чесну без грубощів гру та поставили високу оцінку спорткомплексу у Ружині

Читайте також:

Маємо двох чемпіонів з кіокушинкай карате — Дениса Ващевського та Віталія Ковбасюка

На змагання з волейболу до Козятина приїхало 6 команд. Розповідаємо про переможців та кращих гравців

Юні наші волейболісти змагалися зі жмеринчанками та командою Вінницького району

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Інна Кравчинська

    Прізвище не правильно написали, пам'яті Скрипнюк Миколи Васильовича.
  • Геннадий Ткачук

    От і жобре

keyboard_arrow_up