Козятинські гімнастки в столиці завоювали 11 медалей, із них 7 – золоті

Козятинські гімнастки в столиці завоювали 11 медалей, із них 7 – золоті

Минулими вихідними, а саме 10–11 жовтня на базі спорткомплексу Центрального клубу Збройних сил України, що на Севастопольській площі в м.Києві, проходили змагання з художньої гімнастики. В них узяли участь спортсменки 2005–2015 років народження провідних шкіл художньої гімнастики міст Києва, Одеси та Дніпра. Компанію їм у кубку «MAGIC FAIRY CUP 2020» склали козятинські юні грації.

У «Кубку Чарівної феї» (це інша назва цього вже традиційного турніру), підопічні тренерів із Вінниці Лариси Чернишенко та Анжеліки Попової вибороли 7 медалей найвищої проби, здобули одну срібну нагороду і три бронзових відзнаки.

Так серед наймолодших спортсменок золотими медалістами стали Ніколь Щаблевська й Олександра Настюк. Серед дівчаток середньої групи найкраще виступили Еля Бойко та Влада Сікорська. У них золоті нагороди, у Саши Щаблевської та Даринки Панчук ІІІ місце. 

Відео дня

Дівчатка старшої вікової групи також показали майстерність та елегантність художньої гімнастики. Віолетта Юрченко, Вероніка Соколова та Дар’я Співаченко стали володарями кубка грацій. Трохи не пощастило на цих змаганнях перемогти досвідчених гімнасток Каріні Тупчій. Вона за ІІ місце отримала срібну нагороду, а Аліна Бездушна за ІІІ місце принесла в скарбничку 15 козятинських гімнасток третю бронзову нагороду.

Найвидовищнішими на цих змаганнях були вправи із предметами на вибір наших найбільш титулованих спортсменок – Вероніки Соколової, Дар’ї Співаченко та Каріни Тупчій. Школярка гімназії ім Підгорбунського Вероніка Соколова у вправі зі скакалкою розчулила суддів і вони поставили їй оцінку відмінно. Каріна на інших змаганнях отримала б золото. На цьому турнірі строгі й об’єктивні судді непробачали спортсменкам маленьку помарку. Та все ж виступ Дар’ї Співаченко з булавами став окрасою кубка «Чарівної феї».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up