Козятинські грації привезли зі змагань зі Львова 2 комплекти нагород

Козятинські грації привезли зі змагань зі Львова 2 комплекти нагород

Минулого тижня спортсменки Козятинської ДЮСШ на VІІ  дитячому чемпіонаті України з художньої гімнастики в місті Львові вибороли дві золотих, дві срібних та дві бронзові нагороди у своїх вікових групах.

Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Тріумф» 2021, що проходив у Львові, зібрав близько півтисячі учасників майже з усіх регіонів України. Серед учасниць були представниці тренерів Лариси Чернишенко та Анжели Попової.  Лідія Хоченкова, Евеліна Бойко стали чемпіонками турніру. Ніколь Щаблевська та Софія Андрющенко стали срібними призерами, Аріна Піскун та Олександра Настюк вибороли бронзові нагороди.

Каріні Тупчій судді за добре виконану вправу поставили нижчий бал, бо вона у вправі з обручем підкинула предмет на малу висоту. Ми не ставимо під сумнів кваліфікацію арбітрів, але спортсменка кидає в гору предмет на висоту спортзалу, в якому тренується. Програма за якою виступають Каріна Тупчій,  Дар’я Співаченко, Вероніка Соколова надскладна. Судді знають, що на килимі виступає спортсменка кандидат в майстри спорту. До складної програми відповідні й вимоги і судді не беруть до уваги в якому спортзалі тренуються наші дівчата. 

– Четверте місце на Всеукраїнському турнірі – результат хороший. Тільки коли спортсменка готується щоб показати достойний результат і  здобути перемогу— четверте місце аж ніяк не вписується у плани грації. Для них вже майже немає поняття, що гімнастика формує у дівчаток граційну поставу, координацію, спритність, гнучкість,  формує гарну фігуру чи впевненість у собі. Вони кандидати в майстри спорту тож готові перемагати на самих престижних змаганнях і турнірах, – таку думку висловила тренер козятинських грацій Лариса Чернишенко.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up