Козятинські «Леви» привезли з турніру у столиці бронзові нагороди

Козятинські «Леви» привезли з турніру у столиці бронзові нагороди

В останній день липня у Києві пройшов турнір з футболу ГО «Футбольна дитяча ліга» гравців 2014–2015 р.н. Серед 10-ти учасників турніру була команда Козятинських «Левів» Волею жереба команди були розбиті на 2 групи. По дві кращих команди з груп продовжили змагання у фіналі чотирьох.

До групи «А», де грали наші земляки, ще увійшли команди «Поле 1», «Чемпіон 1» «Атлант сині» та «Козак 2».

До групи «В» увійшли команди «Поле 2», «Козак 1», «Атлант білі», «Фаворит» та «Чемпіон 2». Вони за коловою системою визначали дві кращі команди обох груп, утворивши таким чином четвірку кращих команд турніру.

Слід сказати, що турнір у Києві «футбольна дитяча ліга» має мету знайти молоді футбольні таланти України, а самих перспективних гравців столичні тренери беруть на олівець.

Відео дня

В групі «А» наші восьмирічні «Леви» спочатку з рахунком 2:0 перемогли команду «Козак» та розібралися з «Атлантом», забивши їм три сухі м’ячі. І хоч поступилися «Чемпіону 1» з рахунком 2:4, вийшли до фінальної стадії турніру.

У півфіналі «Леви, на жаль, поступилися «Козаку 1», що грали в групі «В» з рахунком 0:2. В грі за третє місце «Леви» перемогли команду «Чемпіон 1» з рахунком 3:1 і стали бронзовими призерами турніру. Крім нагород за 3-тє місце юні козятинчани отримали задоволення від гри на такому рівні, незабутні емоції, похвалу від тренера команди Руслана Гуменюка, а ще обзавелися знайомством з друзями-ровесниками з різних міст України. Футболістам тренер подякував за гру та самовіддачу на футбольному полі. Батькам футболістів тренер подякував за підтримку та чудову в команді атмосферу

Читайте також:

«Леви» найкращі. Це вже визнав спортивний Бог. Золото «Фортуни куп» у нашої команди

На турнірі в Андрушівці в центрі уваги були наші дівчата

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up