Козятинські силачі ввійшли в обласну збірну

Козятинські силачі ввійшли в обласну збірну

Не так давно 10 лютого в міському будинку культури проходив обласний чемпіонат з Армспорту.

За підсумками цього турніру буде сформована збірна  Вінницької області, яка виступатиме на всеукраїнських змаганнях 16-18 березня в Немирові. Змагання зібрали велику кількість учасників зі всієї області — близько 70 з Вінниці, Калинівки, Бершаді, Тиврова та Козятина.

Спортсмени змагались за ваговими категоріями 60+, 65, 70, 80, 90, 100 та 100+.

Відео дня

 

В турнірі брали участь спортсмени-першорозрядники, кандидати в майстри спорту, майстри спорту і просто сильні хлопці.

Всі учасники в своїх вагових категоріях розбились на пари за жеребом. Спочатку  спаринги змагались на ліву руку, потім на праву.

В турнірі брали участь і силачки — жінки.

Приємно, що за підсумками чемпіонату області була ореєнтовно сформована збірна нашого краю, до складу якої потрапили й козятинці. Призові місця отримали Артем Тучак та Анатолій Козаченко в ваговій категорії 100+, Олександр Байліченко (100 кілограм) і Руслан Кухар, який виступав в ваговій категорії 90 кілограмів.

Іван Остапчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up