Козятинські волейболістки — срібні призери області

Козятинські волейболістки — срібні призери області
  • Цими вихідними у Вінниці проходив Чемпіонат області з волейболу серед 17 річних та молодших дівчат.
  • За перемогу змагалося тринадцять команд. Команда КДЮСШ  Козятина захищала честь міста під керівництвом тренера-викладача з волейболу Людмили Володовської.

Як інформує Кдюсш М. Козятин, всі команди були поділені на чотири підгрупи.

Козятинські волейболістки в своїй підгрупі виграли всі ігри і вийшли до фіналу. Фінал розігрувався серед чотирьох команд. Спочатку грали півфінальний поєдинок, де зустрілися з командою МДЮСШ з м.Вінниці.

— На початку гри наш капітан команди травмувався і це вплинуло на емоційний стан команди, ми програли першу партію. Але дівчата зібрались, проявили характер і вибороли перемогу у двох наступних партіях. У фіналі за перше місце ми грали з досвідченою командою з ДЮСШ «Авангард» м.Калинівки. Старались дати бій, але в нас не вийшло. На майданчику не вистачало травмованого капітана команди, — йдеться у повідомлення

Відео дня

В загальному заліку :

1 місце — Калинівка

2 місце — Козятин

3 місце — Жмеринка.

Як завжди, на змаганнях суддівською колегією відзначають кращих гравців команд. Кращим зв'язуючим гравцем турніру визнали гравця команди КДЮСШ   Тетяну Броцьку.

— Людмила Володовська дякує усім дівчатам за гарну гру, що зібрали всі сили в кулак, забули про свої травми і показали гарну гру.

Нагадаємо, наша Софія Киричишина стала переможцем зі стрибків у висоту

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up