Козятинський прапор у Львові

Козятинський прапор у Львові

Як міста - учасника проекту “Вірні збірній”

Гру футболістів збірної України з командами Чехії та Словаччини любителі футболу бачили по телебаченню. Тому немає великої потреби коментувати ті поєдинки. А от що було до гри, згадати варто. Велика підтримка нашій збірній була від Фан-клубу команди. Пам’ятаєте, як на початку літа, а саме 13 червня, в місто Козятин приїхали організатори проекту під назвою ”Вірні збірній”. Спонсором була Перша приватна броварня. За два місяці, побувавши майже в 70 містах України, був сформований Фан-клуб “Вірні збірній”.

Ще до початку матчу національних збірних Чехії та України новоспечені футбольні фанати відвідали дитячий реабілітаційний центр в містечку Куповіце. А о 13 годині за місцевим часом в містечку Угерське Градіште, що недалеко від столиці Чехії Праги, розпочався футбольний турнір. Фан-клуби збірних Чехії, України та Словаччини зіграли між собою в футбол. Українці на цьому турнірі були другими. Вони обіграли з рахунком 2:0 групу підтримки команди Чехії і поступилися словакам 0:3. Чехи, в яких у активі тільки одне очко за нічию 5:5, зі словаками фінішували на турнірі третіми.

Після турніру вболівальники української збірної подались до українського посольства Фан-клубу. Ідучи чеськими вулицями, вони наспівували українських пісень. А коли затягли пісню “Червона рута”, її підхопили місцеві жителі.

Відео дня

О 17-ій за місцевим часом наші земляки взяли курс до місцевого стадіону Мирослава Валенти. Близько трьох сотень українців співали на трибуні, а 11 футболістів показували гру достойну переможця. Українська збірна перемогла Чехів з рахунком 1:2,  команду Словаків — 1:0.

Матч Україна-Словаччина проходив у Львові при порожніх трибунах. Та фани клубу, щоб підтримати українську збірну, розмістили на стадіоні прапори і банери з написами міст, де проходила акція. На стадіоні “Україна” був розміщений прапор, на якому ставили підписи козятинці — учасники акції “Вірні збірній”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up