Кращі в спорті — з нагородами!

Кращі в спорті — з нагородами!

Минулої п’ятниці, 16 березня, відбулася підсумкова районна колегія сектору молоді та спорту.

Про підсумки роботи фізкультурно-спортивних організацій у 2017 році доповів голова районного сектору молоді та спорту Валерій Швець. Він порівняв кошториси минулих років. Виявляється, галузь «Фізична культура і спорт» у 2017 році профінансовано більше як на три мільйони гривень (у 2016 році – на мільйон триста тисяч).

Були визначені кращі в огляді-конкурсі з благоустрою спортивних майданчиків. Це в Білопілллі, Сестринівці та Самгородку.

Відео дня

Про результати навчально-спортивної роботи Козятинської РДЮСШ «Колос» та участі в обласних і Всеукраїнських змаганнях у 2017 році доповів Сергій Перенчук. Про підсумки проведення 70-ї районної спартакіади школярів та участі в спартакіаді школярів Вінницької області виступив Євген Козюк.

І почалося довгоочікуване нагородження кращих фахівців, спортсменів, переможців та призерів районних змагань, активістів фізкультурно-спортивного руху.

За підсумками обласного рейтингу видів спорту серед міст та районів за 2017 рік, з неолімпійських видів спорту найкращий показник у шахістів - 474 очки, спортивний туризм - 133 очки, футзал - 72 очки.

Наша гордість: Вадим Липський (срібний призер Кубка України із спортивного туризму, чемпіон області), Ілля Поліщук (переможець командної першості області з шахів, переможець обласного рейтингового турніру), Володимир Воронюк (переможець обласної першості шахів серед юнаків), Софія Поліщук (призерка чемпіонату області з шахів), Анна Куртиніна (призерка чемпіонату області з футзалу).

Найкращих результатів досягли легкоатлети (1320 очок) та футболісти – 350 очок. На чемпіонаті області з легкої атлетики наші спортсмени здобули 2 місце. У осінньому та зимовому Кубку області — 3 місце.

Кращі атлети: Юлія Чихівська (член збірної команди області, призерка чемпіонату  України, призерка чемпіонату області з бігу на 800 і 1500 метрів), Христина Коломієць (член збірної команди області, призерка чемпіонату України, чемпіонату області з бігу на 1500 та 3000 м), Христина Заїчко (призер чемпіонату України із стрибків у висоту, чемпіонка області), Вадим Підручний (член збірної команди області, срібний призер чемпіонату України з кросу, призер чемпіонату області з бігу 1500 і 3000 м), Олександр Ільницький (бронзовий призер чемпіонату України із стрибків в висоту, чемпіон області), Владислав Єгоров (переможець та призер чемпіонату області із стрибків у висоту), Олександр Репало (переможець та призер чемпіонату області із стрибків у висоту, 4 місце на Дитячих європейських іграх в місті Брно), Дар’я Сірик (член збірної команди області, призер чемпіонату області із стрибків в висоту), Марія Павлова (член збірної команди області, переможець та призерка області з бігу 800 1500 та 3000 м),  Марія Шпатківська (член збірної команди області, переможець чемпіонату України із штовхання ядра, чемпіонка області).

Нагородили грамотами тренера-викладача з футболу Козятинської РДЮСШ «Колос» Сергія Коваля, за високі спортивні досягнення на Всеукраїнських, обласних змаганнях

з олімпійських видів спорту Юлію Чехівську, Христину Коломієць, Олександра Ільницького, Марію Павлову, Вадима Підручного, Христину Заїчко, Дар’ю Сірик, Марію Шпадківську, Олександра Репала,  Владислава Єгорова.

З неолімпійських видів спорту Анну Куртиніну, Вадима Липського, Іллю Поліщука,  Володимира Воронюка, Софію Поліщук.

Відзначили кращі команди району за високі спортивні досягнення на Всеукраїнських, обласних змаганнях чоловічу футбольну команду Козятинського району «АКВ» с. Глухівці, чоловічу волейбольну команду Козятинського району, юнацьку легкоатлетичну команду.

Нагородили призерів 25-х районних сільських спортивних ігор Козятинщини серед фізкультурно-спортивних колективів територіальних громад району за І місце Глухівецьку територіальну громаду, за ІІ — Сестринівську, за ІІІ місце - Самгородоцьку.

Віншували  і переможців та призерів 70-ї Спартакіади школярів: в першій групі за

І місце - Глухівецька школа, друге — Махнівська, III – Махаринецька. У другій групі:

І місце – Йосипівська школа, друге — Дубовомахаринецька, III місце Широкогребельська. У третій групі І місце Кашперівська школа, II місце – Пляхівська

III – Іванковецька.

Також грамоти і грошові винагороди отримали кращі тренери району: Володимир Галицький, Микола Бабюк, Валерій Зелінський. Кращі організатори  фізкультурно-спортивного руху Олександр Козюк, Геннадій Ткачук, Андрій Хрищенюк, Євген Козюк, Віталій Шостаківський, Володимир Божко, Наталія Кривунець, Анатолій Волинець, Олег Савчук, Ігор Ярмошевич, Наталія Середюк, Андрій Черній, Віктор Земський, Юрій Яценко, Юрій Юрчук, Олексій Мотуз, Дмитро Бойко, Олександр Примак.

Відзначили і голів територіальних громад: Олександра Амонса (Глухівці), Анатолія Левчука (Сестринівка), Миколу Чернипка (Самгородок), Ярослава Лопатюка (Бродецьке), Павла Кузьмінського (Махнівка), Наталію Василюк (Махаринці), Віктора Якимчука (Білопілля), Галину Корніюк (Непедівка), Олександра Романюка (Пляхова), Віктора Свинарчука (Йосипівка), Івана Байду (Кордишівка), Миколу Корнійчука (Безіменна), Володимира Коричишина (Миколаївка), Олександра Максимчука (Зозулинеці).

Нагородили кращих організаторів фізкультурно-спортивного руху: Франца Чашківського, Сергія Стецюка, Віктора Загороднюка, Ярослава Янчука, Леоніда Трончука, Володимира Шульгу.

Отримала відзнаки також юнацька легкоатлетична команда Козятинської РДЮСШ у складі Андрія Ярошевського, Максима Мельника, Вероніки Баюк, Владислава Поліщука, Артура Оберняка, Наталії Кириченко, Єлизавети Забеліної, Дмитра Сушка, Максима Гайдучка, Іллі Бейзака, Лізи Грубік, Максима Кушнірука, Ельвіри Шкрябій.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up