Кращий воротар турніру — наш земляк з команди Вернигородка Сергій Доровських

Кращий воротар турніру — наш земляк з команди Вернигородка Сергій Доровських

Відбувся турнір пам'яті дитячого тренера з футболу Олександра Чорного

У перший день липня в місті відбувся турнір пам’яті дитячого тренера з футболу Олександра Чорного. Він тридцять років свого життя віддав козятинській дитячо- юнацькій спортивній школі. Хто був під його керівництвом, як наставника, дружать із спортом по сьогоднішній день.

Проходили змагання на козятинському стадіоні “Локомотив”. У них взяли участь дитячі футбольні організації Житомирської та Вінницької областей. На турнірі взяли участь команди 13-11-річних спортсменів: ДЮСШ Бердичів (старша та молодша група). Чемпіон Калинівського району з Нової Греблі двома складами, футболісти сіл Вернигородка та Перемоги нашого району. Проходив турнір за схемою 8+1 за правилами великого футболу. Єдина відмінність — не фіксується положення поза грою. Тривалість тайму 15 хвилин.

Команди були розбиті на дві групи. Вони за круговою системою визначили дві кращі команди, які між собою виборювали переможця турніру та срібного призера. А спортивні колективи, які посіли другі місця в групах, розіграли бронзові нагороди та четверту команду турніру.

Відео дня

Спочатку у фіналі чотирьох за 3-4 місце зустрілися молодша команда ДЮСШ Бердичів та  спортсмени села Перемога. У цьому цікавому поєдинку перемогли представники Житомирщини. Вони зіграли з командою “Перемога” з рахунком 3:2.

За головний трофей — кубок турніру — зустрілися команда з Бердичева та гості з Калинівського району “Нова Гребля” (старша група).

У тій зустрічі з рахунком 3:1 перемогли підопічні тренера Володимира Синяка (бердичівчани). До речі, за команду цього наставника грають троє козятинців. Це Роман та Артем Сухенки і Владислав Мосійчук. Отже, учасники традиційного турніру пам’яті Олександра Чорного  розташувались в такій послідовності: команда Бердичева-1 — золотий призер і володар кубка. Срібні медалі у гостей із Калинівського району. Бронзові нагороди дістались команді Бердичів-2. Наші земляки, футболісти з села Перемога, замкнули квартет кращих команд фінальної четвірки.

Крім командних трофеїв, організатори турніру передбачили нагороди за такими номінаціями: кращий бомбардир — Назар Попов (Бердичів-І), кращий нападник — Маргарита Заболотна (Нова Гребля), кращий захисник — Максим Бондарчук (Бердичів-2) та кращий воротар турніру — наш земляк з команди Вернигородок Сергій Доровських. Він відбив стільки м’ячів, що можна брати його на замітку тренерам  дорослого футболу!

Вручав нагороди постійний організатор турніру Петро Міськов.

Прикро, що в цей день після негоди на стадіоні “Локомотив” не стало освітлення. Це не перший випадок, коли після дощу на стадіоні зникає електрострум. Та поскільки футбол проводиться в неділю, ремонтні бригади електромереж перебувають на вихідних. Козятинські енергетики вирішили, для чого дітям освітлення, коли вони грають в денну пору?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up