«Локомотив» і «Яско» подарували козятинським вболівальникам красивий футбол

«Локомотив» і «Яско» подарували козятинським вболівальникам красивий футбол
  • В суботу, 12 листопада на Козятинському стадіоні Локомотив відбулася гра між місцевим «Локомотивом» та командою «Яско» з Вінниці. Це була гра 8-го туру обласної першості з футболу.
  • Цей видовищний матч аматорів за домовленістю команд розпочався на годину раніше запланованого часу. Хто спостерігав за грою з другого тайму також отримав масу задоволення від гри

Команда «Яско» має в своєму складі багато гравців високого рівня. Слід сказати, що 9 гравців ФК «Яско» ще недавно виступали за Козятинський «Моноліт». Тож не дивно, що на гру 8-го туру вінничани приїхали до нашого «Локомотива» в статусі лідера обласної першості.

Наш «Локомотив» за 7 проведених ігор має в чемпіонаті Вінницької області скромніший результат, тільки це не завадило йому дати справжній бій команді фавориту.

Відео дня

Рахунок в цьому матчі було відкрито в самому дебюті гри. Гравці «Локомотива» з самого початку гри були настроєні на гру від оборони, а заволодівши м’ячем, намагалися провести швидку контратаку. В одному з епізодів в пошуках щастя біля чужих воріт «Локомотив» за порушення правил суперником отримав право на пробиття одинадцяти метрового штрафного удару. Після пробитого пенальті рахунок став 1:1. Такий рахунок не змінився до свистка рефері на перерву.

В другому таймі картина гри на футбольному полі не змінилася. «Яско» атакував по центру і обома флангами з частими переводами м’яча з флангу на фланг. Захисники «Локомотива» відбивалися та м’ячем знову заволодівали гравці в жовтій формі і відновлювали атаку другим, порою третім і навіть четвертим темпом. До середини другого тайму захист «Локомотива» справлявся з своїми обов’язками. Та й воротар команди залізничників Володимир Добржанський в ті хвилини творив дива воротарської майстерності. Були два моменти і у «Локомотива», коли вони доходили з м’ячем у володіння стража воріт вінничан. В одному епізоді завершальному удару козятинчанина бракувало точності, в другому епізоді двоє захисників «Яско» виграли мікро-дуель у нападника.

За хвилин 20 до завершення гри «Яско» забив вдруге, а ще через 5 хвилин робить рахунок 1:3

Незважаючи на поразку, гравці Козятинського «Локомотива» продемонстрували хорошу командну гру в захисті. Вони в цьому матчі, мабуть, стрибнули вище себе. Поразка 1:3, а гравці «Локомотива» були тими солістами, які разом з вінницькими футболістами подарували козятинським вболівальникам футбол, якого в нашому місті давно не було.

Читайте також:

Кінцівка матчу була грубою, а суддя втомився виписувати гравцям картки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up