«Локомотив» завершив змагання, а «Моноліт» готується до гри на Кубок

«Локомотив» завершив змагання, а «Моноліт» готується до гри на Кубок

Минулого тижня фінішував чемпіонат Вінницької області з футзалу серед аматорів. Серед 10 команд, які взяли участь в чемпіонаті, були футболісти Козятинського «Локомотива».

Наші земляки пройшли 2 відбіркових тури. Щоправда організатори турніру знали, як вболівальницька братія скучила за футболом і тому в першому відбірковому турі з команд, які займали в групі 3-4 місце, ніхто не вилітав. 

На другому етапі змагань «Локомотив» зайняв 3-є місце в групі і припинив боротьбу за нагороди. В фінальній частині чемпіонату вже без участі нашого «Локомотива» перше місце посів ФК «Орлівка» з Орлівки. Та сама «Орлівка», з якою наш «Локомотив» більше тайму на першому етапі вів у рахунку 2:0 та під кінець матчу не втримав переможний рахунок і поступився майбутньому чемпіону з рахунком 2:5. Срібним призером чемпіонату аматорів став «Дністер» з села Серебрія Могилів-Подільського району. Третє місце і бронзові нагороди у ФК «Глав-дор» зі Жмеринки. За крок до медалей зупинилася команда «Фенікс» з Тульчина. 5-6 місце розділили аматори Могилів-Подільського і Немирова. На сьомому місці футзалісти Шаргорода. Восьмими фінішував ФК «Літин», «Авангард» з Ладижина та Козятинський «Локомотив» розділили між собою 9-10 місце.

Наш «Локомотив» – дебютант подібних змагань,  тому їхні загальні перемоги, хочеться вірити, ще попереду.

Відео дня

Наша перша команда «Моноліт», яка виступає у вищій лізі обласної першості, готується до гри на кубок в гостьовому матчі проти Ладижинського «Авангарда». Гра відбудеться 3 квітня  на полі суперника. Зараз монолітовці в пошуках спарингу. Як зауважив начальник команди Геннадій Ткачук, в «Моноліта» хороші футбольні виконавці, але контрольна товариська гра нам потрібна для ігрової практики. 

– Склад який виступав на літньо-осінній стадії, ми практично зберегли. Слід зазначити, що зараз в команді заявлені 13 місцевих футболістів. , – сказав Геннадій Ткачук.

Ще ми запитали в начальника команди, коли «Моноліт» прийматиме суперників на своєму полі. 

– 17 квітня кубкова гра у відповідь. В чемпіонаті стартуємо гостьовим матчем з «Орлівкою», – каже пан Геннадій

Читайте також:
«Підсумками, як ми зіграли, я задоволений»: як «Локомотив» пробився до 2-го етапу першості області
Ветерани «Моноліта» стали переможцями «Різдвяного марафону» 40+
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up