Махнівському “Колосу” — віват!

Махнівському “Колосу” — віват!

Дівчата повернулися з чемпіонату України з перемогою

У неділю, 3 червня, футболістки махнівського “Колоса” провели гостьовий матч у Києві. Це була заключна гра чемпіонату України групового турніру в Першій лізі. Суперницями наших землячок були гравці столичного “Атекса”. Команда з Козятинщини перемогла своїх суперниць з рахунком 4:0. Спортсменки “Колоса” пробилися до фінальної стадії змагань, як краща команда в групах, що зайняли другі місця. Тепер вони разом з переможцями трьох груп утворили фінальну четвірку, де визначатимуть чемпіона. Та, мабуть, це право простіше дівчатам було завоювати, ніж відстояти. Лише тільки після втручання Федерації футболу України наші землячки потрапили до фінальної четвірки кращих жіночих команд Першої ліги.

Тепер про ігри останнього туру групового турніру. Дівчата з Козятинщини переграли на виїзді київську команду "Атекс-Оболонь" (як вже відомо, 4:0). У першому таймі відзначились Анна Москаленко, Галина Жигадло та Аліса Кучинська. У другому таймі Ольга Маслянко забила четвертий м’яч у ворота киянок  Це був остаточний результат матчу в тій зустрічі.

Команда набрала однакову суму очок із Новояворівською "Янтарочкою" і посіла друге місце в своїй групі. Переможець групи футболістки “Янтарочки” випередили наших спортсменок завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів.

Відео дня

Ще одні претендентки на путівку в фінальну четвірку грали в Старій Маячні, що на Херсонщині. У тій зустрічі перемогли вінничанки з рахунком 6:1.

Футбол - це спорт. У ньому бувають несподіванки, фортуна чи фатальне невезіння. Тільки події, які відбувалися на футбольних полях заключного туру першолігівського жіночого футболу, наводять на сумнів, що в спорті можуть начудити лише судді.

Команда “Восход” - суперник вінничанок в останньому турі поступається 1:6. Ця команда протягом усього турніру тільки перемагала своїх суперників з великим рахунком, несподівано поступається 1:6. Колектив, який за весь груповий турнір пропустив у свої ворота тільки три м'ячі, в одній зустрічі пропускає 6 м'ячів. Як виняток така несподіванка може бути. Та гру в Новій Маячні переносять в часі на півгодини пізніше. Причина переносу зустрічі - запізнення на матч суддівської бригади. Такого в футболі не повинно бути, тому що призначається резервний арбітр. Значить, перенесли навмисно, щоб контролювати події гри у Києві. У той час матч, де грає “Колос”, передається по телефону на Херсонщину І всі такі несподіванки чи фортуна виглядають як зговір команд.

Вінницька команда майже досягла бажаного. Адже за підрахунком всіх забитих та пропущених м’ячів саме вони ставали фіналістами. І лише за втручання федерації футболу справедливість було відновлено. Здається, що скандал з договірними іграми в чоловічому футболі не кожен сприймає як негаразди в спорті.

Отже, у фіналі чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Першої ліги зустрінуться "Янтарочка" (Новояворівськ), "Восход" (Стара Маячка), "Маріупольчанка" (Маріуполь) "Колос" с. Махнівка

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up