Манежу, де б менше травмувалися, футболісти не мають

Манежу, де б менше травмувалися, футболісти не мають

У суботу, 10 березня, зимовий футбол серед ветеранів обласної першості знову переїхав до нашого міста.

У спорзалі училища проходили півфінальні ігри кращих команд області з футзалу. На цій стадії змагань, крім господарів поля, козятинського “Моноліту”, взяли участь ветеранські колективи “Візит” Хмільник, який виступав в цей день в майках ФК “Хмільник”, команда “Володимир” Тиврів, що грали в футболках, “Шляховик” і “Біофарм” Літин.

Відкрили півфінальний турнір гравці Козятина та Хмільника. Забивши чотири м’ячі у ворота своїх суперників і пропустивши один гол у власні, і наші ветерани зробили перший крок до виходу в фінал. Команди Літина і Тиврова зіграли між собою внічию 3:3.  

Далі на поле манежу вийшли спортсмени “Візиту” та “Шляховика”. Ця гра завершилася сенсаційно. Фаворит чемпіонату області команда Тиврова після нічиєї з фармацевтами  знову зіграла в нічию 2:2 . А “Моноліт”, забивши ветеранам Літина чотири сухі голи-красені, достроково вийшов у фінал.

Відео дня

Та попереду в наших хлопців була принципова гра з фаворитом турніру — спортсменами Тиврова. Навіть в разі нічиєї з “Монолітом”, вони втрачали надію стати учасниками фіналу. Лише перемога над козятинцями давала шанс команді, яка до своїх лав долучила виконавців високого рівня.

Відпочилі гості з перших хвилин поєдинку взяли в облогу ворота “Моноліту”. Побудувавши тактику щільного захисту власних воріт, козятинські ветерани грали від оборони. Взявши шкіряну кульку під свій контроль, вони проводили швидкі атаки на ворота суперника. Віддавши ініціативу супернику, монолітівці чекали на помилку фаворита турніру. Таким шансом команда нашого краю скористалася двічі.

Ще два м’ячі у ворота тиврівчан влетіли після вдало розіграних комбінацій. Микола Чорний, Павло Луцюк, Микола Ткачук демонстрували футбол високого рівня. А голи, які вони забивали, були окрасою футбольного мистецтва.

Гра вдалася обом командам і завершилась з рахунком 4:3 на користь “Моноліту”.

На твердому покритті спортзалу залізничного училища майже кожне падіння завершується мікротравмою чи розбитим носом. Так в одному з епізодів, під час зіткнення гравців, серйозну травму отримав страж воріт тиврівчан. Після отриманого пошкодження, воротар до гри вже не повернувся. Прикро, що команду маємо, а манеж, де б гравці менше травмувалися, в Козятині відсутній.

Вихід козятинської команди в фінал, це добре. От якби ще подбати за здоров’я манежних виконавців, то ще було б краще.

Один з претендентів на перемогу в турнірі ветеранів припинив свої виступи в чемпіонаті. Склали їм компанію медики з Літина. А “Моноліт” і “Візит”, Хмільник, влились у фінальну шістку кращих ветеранських колективів Вінницької області.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up