Минулорічний чемпіон атакував арбітра

Минулорічний чемпіон атакував арбітра

Але козятинський “Моноліт” переміг - 1:0

Минулої суботи на стадіоні “Локомотив” відбулася футбольна зустріч команд “Моноліт” (Козятин) та “ЕМС Поділля” (Вінниця). Це була гра 11-го туру у вищій лізі обласної першості. З рахунком 1:0 перемогли господарі поля.

Ще до початку гри між прихильниками футболу зав’язалася суперечка, як завершиться матч між цими командами. Оптимісти вірили в успіх футболістів з Козятина, а песимісти були впевнені, що переможуть гості з Вінниці. Адже минулорічний чемпіон знаходиться в трійці лідерів та перебуває в хорошій фізичній формі.

Почалася гра в швидкому темпі. Це був розрахунок гостей, що козятинські футболісти під кінець гри підсядуть фізично. Функціональна готовність подолян значно краща від гравців нашої команди. Гравці.”ЕМС”, це команда, яка майже не припиняє тренувальний процес.Тому їм часто вдається схилити шальки терезів на свій бік під кінець поєдинку. Саме так вінничани в минулому турі здолали лідера першості команду “Світанок Агросвіт” (Шляхова), забивши їм три м’ячі за останніх 10 хвилин матчу.

Відео дня

Козятинські майстри шкіряного м’яча прийняли високий темп, запропонований гостями. Вони менше ігрового часу контролювали шкіряного та під час своїх атак виглядали видовищніше від гостей.

На 31 хвилині зустрічі, під час стрімкої атаки спортсменів нашого міста, вінничани порушили правила не далеко від лівого кута карного майданчика проти Максима Кисіля. Виконав вирок учень прославленого в минулому футболіста Олександра Алієва  Дмитро Загалевич. Дмитро зробив свою справу на стільки красиво, що гол у його виконанні став окрасою всього матчу.

Гості відразу занервували. Атакуючи гравців нашої команди, вони провокували їх на грубощі в надії, що суддя зустрічі буде роздавати жовті картки тільки монолітівцям. Також надіялись, що і свистітиме арбітр в один бік. Тільки гості творили на полі таке, що й арбітр з Вінниці не міг явні порушення правил залишати поза увагою. Тільки на кожен свисток рефері в бік воріт подолян вони реагували бурно, атакуючи арбітра. Та першу половину зустрічі гості дограли у повному складі.

У перерві матчу, як і в минулому турі з командою “Інтер Фенікс”, був проведений конкурс, спонсором якого виступила команда “Моноліт”. Цього разу призом був футбольний м’яч. Переможець конкурсу мав поцілити ним у ворота із середини поля. За кількістю вдалих спроб приз дістався Олександру Шевчуку (новий директор КП “Відродження”).

Другий тайм, розпочавши з центру, вінничани кинулись зрівнювати рахунок та наткнулися на бездоганний захист гравців “Моноліту”. З кожною хвилиною гості все більше нервували та втрачали контроль над продуманими командними діями. Вдавшись до провокацій і грубої гри, вони не вірили, що можуть залишитися в меншості. І гості повинні дякувати долі і арбітру зустрічі, що вони догравали десятеро, а не у вісім польових виконавців.

Прізвищ грубіянів називати не будемо, а за номерами — це вилучений з поля 22-ий, № 9 та № 2, що залишились на полі.

Козятинські футболісти довели гру до перемоги. Але не було б “валідольної” кінцівки матчу, якби наші спортсмени вдаліше використовували гольові ситуації. Використай хоч один момент із трьох, що команда створила, гру було б зроблено. При рахунку 2:0 чемпіони заспокоїлися б. Тільки переможців не судять, а вітають з перемогою.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up