«Молодість в змаганнях перемогла»: про дружній шаховий турнір у Козятині

«Молодість в змаганнях перемогла»: про дружній шаховий турнір у Козятині
  • В неділю, 8-го травня в Козятинській громаді відбулася приємна подія. З нагоди дня перемоги над нацизмом до спортсменів шахової школи прийшли військовослужбовці територіальної оборони Хмельницького району.
  • Гостям молоді спортсмени були дуже раді, а по скільки військовослужбовці самі майстри з шахів. то між ними та молодими шахістами був проведений дружній турнір

Змагання проходили за всіма правилами шахів. тільки без офіційних переможців і нагород. В цих змаганнях перемагає дружба. Так заявили перед початком турніру судді змагань тренери шахової школи Олександр Іонов та Володимир Закорчевний.

Проходили змагання між тероборонівцями і учнями шахової школи Козятинської федерації шахів в приміщенні центру дитячої та юнацької творчості і були проведені з метою підняття патріотизму серед населення Козятинської територіальної громади. Серед військових, в змаганнях взяли участь донедавна агроном Володимир Ніжинський, механік Григорій Печук, будівельник в цивільному житті Микола Бойко, економіст Олександр Байбак та начальник команди «Моноліт» в минулому Геннадій Ткачук.

Відео дня

Молоді шахісти Козятинської шахової школи були представлені спортсменами- розрядниками —  Дмитром Томчаком, Владиславом Наровецьким, Михайлом Співаченком,братами Андрієм та Денисом Омельчуками

Перемогу в цьому товариському турнірі здобули п’яті призери останнього чемпіонату Вінницької області з шахів спортсмени шахової. школи. 

По завершенні турніру своє бачення змагань висловили шахісти розрядники, що виступали у формі «хакі».

Вони сказали:

— Молодість в змаганнях перемогла, а це говорить про те, що у військових є надія, що боронячи Україну від ворога, вони знають, що в Козятині ростуть справжні майстри шахів

— Ми бажаємо нашим дітям-жити в мирній, вільній Україні на радість батькам, — сказали тероборонівці.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alla Zhyrna

    Молодість, звісно, перемогла. І це радує. Але чи є в нас Хмельницький район? Скільки можна наступати на одні й ті самі граблі?

keyboard_arrow_up