“Моноліт” порадував рахунком 5:1

“Моноліт” порадував рахунком 5:1

Минулої суботи, 21 квітня, відновився чемпіонат області з футболу у вищій лізі.

На поле   козятинського стадіону “Локомотив” в цей день вийшли спортсмени нашого “Моноліту” та гості з м. Вінниці команда “Інтер Фенікс”. Козятинці перемогли з рахунком 5:1.

Початок матчу проходив у помірному темпі. Перших 14 хвилин поєдинку футболісти обох команд всю увагу приділяли захисту власним воротам. Гра у нападі не виходила, тому що захисники обох команд уміло перекривали вільні зони. І все ж гол був забитий. Дмитро Старік отримав м’яч метрів за 20 до кута карного майданчика “Фенікса”. Фінтами обійшов декількох суперників, обдуривши воротаря вінничан, який чекав передачі, пробив йому протихід.

Так рахунок був відкритий. У козятинців було ще декілька моментів для взяття воріт та їх порив зупиняв свисток арбітра, фіксуючи положення поза грою. Та все ж наприкінці першого тайму “Моноліт” таки забив другий м’яч у ворота “Фенікса”. Це зробив Едуард Шафаренко. М'яч, забитий Едуардом виявився, голом у роздягальню.

Відео дня

У перерві гості з Вінниці влаштували конкурс для любителів футболу. Завдання: як можна більше підбивати м’яч лівою ногою, хто більше наб’є, той і переможець. Першим виконувати вправу став Дмитро Шутов. Він набив лівою 70 разів. Повторити його досягнення ніхто з учасників не наважився. Приз за вправу - спортивний костюм залишився у Дмитра.

Другий тайм команди розпочали в змінених складах. З поля пішли Дмитро Старік, Костянтин Благодир, Едуард Шафаренко, Олексій Тверезенко, Артем Барибан. На поле вийшли Максим Саврей, Андрій Веретинський, Максим Пилипенко, Євген Сослюк Віктор Жук. Пізніше Андрія Хрищенюка та Дмитра Загалевича замінили Олександр Ковальчук та Сергій Бойков.

Другий тайм став бенефісом 37-річного “монолітівця” Андрія Веретинського, який вийшовши на поле в другій половині зустрічі, оформив хет-трик і став кращим бомбардиром команди.

Рахунком-самовіддічею на полі задоволені як гравці команди, так і тренер. А щодо реалізації гольових моментів, створених командою, то  моменти потрібно реалізовувати. З командами, як “Факел”, “Світанок Агросвіт”, “ЄМС” такої кількості моментів, як в грі з “Інтер Феніксом” у “Моноліта” не буде.

Наступної суботи саме з “ЄМС Поділля” гратимуть наші футболісти. Ця гра була запланована на 16 годину, але з поважних причин у вінничан, перенесена на 14 годину.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:30 Допоможіть зібрати кошти на апарати, щоб Софійка з Козятина перестала втрачати слух 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Від читача 09:28 Пожежний схематоз 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди 09:38 Пиківчани передали для Козятинського Територіального майже тонну картоплі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up