“Моноліт” програв 1:2

“Моноліт” програв 1:2

В суботу 29 вересня на стадіоні “Локомотив” відбулася футбольна зустріч між козятинським “Монолітом” і “Агро-Астрою” села Рачки Немирівського району. Це була гра 6-го туру обласної першості у вищій лізі. Завершився вона програшем господарів поля з рахунком 1:2.

Наші земляки в цей день на власному стадіоні проводили останню гру перед зимовою перервою в чемпіонаті. Тож любителі футболу прийшли на стадіон подивитися хороший футбол у виконанні улюбленої команди і за одно підтримати футболістів “Моноліта”.

Тільки не так сталося, як гадалося. Фани “Моноліта” не побачили хорошої гри їх улюбленців. Не було команді господарів підтримки з боку друзів команди.

Почну з останнього. Дійсно, прихильникам футболу хочеться, щоб їх улюблена команда завжди перемагала. Сприймуть фани і поразку команди від клубу, який має кращу фінансову базу і має кращих виконавців. Вони не можуть зрозуміти поразку від команди-середняка обласної першості, якою і є “Агро-Астра”.

Відео дня

Дійсно, цей спортивний колектив не можна порівняти у фінансовому плані, як, наприклад, команди “Світанок-Агросвіт” з Бершаді чи “Володимиром” з Тиврова. Але в “Агро-Астри” є тренувальний процес. А це фізичний стан команди. У них вистачає фізичних кондицій навіть на примхи погоди. Цього не можна сказати про гравців нашої команди. Грати на важкому полі футболісту, якого тренер бачить тільки в день гри, складно. Тому й грали у видовищний футбол монолітовці 32 хвилини в першому таймі і 8 хвилин після відпочинку. Важке поле було для обох команд. Але треновані спортсмени  перебігали не тренованих. А тренерські заготовки чи тактика в цій зустрічі не спрацювала по тій причині, що вся команда зупинилася.

Чому команда нашого міста програла супернику, нижчим за класом, хай розбираються гравці з тренерським штабом. А любителі футболу повинні пробачати “ляпи”улюбленої команди. Вони наші. Вони є такі, які є. В хорошу погоду можуть виграти в гранда першості. А на важкому полі можуть програти слабкішому від себе. Головне, що сам футбол Козятині є. А що в команді мало місцевих футболістів так це проблема не тільки Козятинського футболуу.То який тут тренувальний процес?

Ще буде гра “Моноліта” в рідних стінах на кубок області. То ж перед зимовими канікулами потрібно підтримати своїх кумирів!

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up