«Моноліт» розчарував своїх фанатів . Репортаж з матчу

«Моноліт» розчарував своїх фанатів . Репортаж з матчу

Шостого червня на стадіоні «Локомотив» відбулася відкладена зустріч першого кола між Козятинським «Монолітом» та лідером чемпіонату обласної першості у вищій лізі «Томашполем» з міста Томашпіль.

Початок матчу був за господарями поля. Монолітовці намагалися завдати завершального удару з центральної зони. І якби рефері матчу на 3-ій хвилині показав на точку за порушення правил в карній зоні проти Максима Пилипенка, можливо й гра для вишнево-білих склалася б по іншому.

Стартовий натиск гості витримали і  заграли на зустрічних курсах. В одній з швидких  контратак арбітр матчу вже угледів порушення правил проти гравця в синій формі. Забігаючи наперед – до арбітра претензій ніяких. Він помилявся значно менше ніж цим грішили футболісти. А коли помилявся, то в обидві сторони. Упередженого судійства в цьому матчі не було хіба в епізоді, коли тридцятка гостей рішення арбітра в трьох епізодах коментувала двоповерховим матом. Суддя в тих не спортивних вчинках футболіста чогось не дозволеного не помітив, чи можливо забув що в його кишені  є картки двох кольорів.

Пробивши одинадцятиметровий гості повели в рахунку. Вони були близькі до того, щоб забити вдруге та двічі виручив стаж воріт «Моноліта»  

Відео дня

Оговтались від такого початку матчу гравці «Моноліта» ближче до завершення першого тайму. Максим Пилипенко навіть рахунок зрівняв з 11 метрової позначки. Після забитого голу ініціативою знов заволоділи господарі поля. Тільки втілити свою не значну перевагу в забитий м’яч до перерви господарям поля не судилося. 

В другій половині зустрічі «Моноліт» таки повів в рахунку. Відзначився голом Дмитро Балинський. Могли господарі забити втретє. Тільки як  пропустили нелогічний гол в свої ворота від Володимира Шевчука, який відзначився дублем в цьому матчі, командна гра «Моноліта» знов розклеїлась.

Тренери команди господарів хотіли змінити хід поєдинку на свою користь шляхом заміни футболістів. Тільки не всі гравці, що вийшли на заміну, перебували в хорошій спортивній формі. Фани клубу навіть жартома запитали в начальника команди Геннадія Ткачука в який футбол грають футболісти. 

– Грають, як можуть – відповів той. – Захист команди в такому складі грає вперше. А в «Томашпіль» перейшли гравці середини поля минулорічного лідера обласної першості «Світанок Агросвіт». Без ігрової практики команди якої ви хочете гри. В команді «Моноліт» є класні виконавці. Одна дві гри і команда буде на підйомі, – сказав начальник команди «Моноліт»

Коли любителі футболу були впевнені, що матч завершиться нічиєю 2:2  монолітовці під завісу матчу пропустили автогол і з рахунком 2:3 поступилися лідеру чемпіонату. Тільки була в цьому матчі і приємна мить. Після важкої травми повернувся на футбольне поле Костянтин Благодир. Тож побажаємо захиснику «Моноліта» якнайшвидше набути спортивної форми і радувати своїх прихильників грою, яку демонстрував до травми  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up