«Моноліт» розгромив лідера першості 6:1. Репортаж з гри

«Моноліт» розгромив лідера першості 6:1. Репортаж з гри

В ⅛ кубка Вінницької області з футболу козятинським майстрам шкіряного м’яча дістався гідний суперник— ФК «Томашпіль».  З однієї сторони— це дебютант вищолігівського дивізіону, з іншого боку — це срібний призер минулорічної першості. Саме ФК «Томашпіль» на початку сезону прийняв під свої знамена майже всіх гравців команди «Володимир» з Тиврова. А вони, як відомо, були віце чемпіонами обласної першості

Повторна гра на кубок з «Томашполем» була останньою на стадіоні «Локомотив» в цьому році. Господарям поля хотілося порадувати своїх прихильників не стільки хорошою грою як хорошим результатом. В останньому турі вищолігівського чемпіонату «Моноліту» не вдалося показати красиву гру та прийнятного результату. Тож монолітовці були настроєні все виправити в кубковій зустрічі. Мотивацією наших земляків було ще й те, що «Томашпіль» за сумою двох ігор вибив їх з минулорічного кубка. Тож гравцям «Моноліта» на футбольному полі було що доказувати.

Початок гри був за гостями. Вони мали перевагу в контролі м’яча та краще виглядали в організації гри. Були точніші в передачах м’яча на партнера. В основному гості намагалися підійти до володінь стража воріт козятинчан через короткий пас. Така гра томашпольців була красивою та мало ефективною. Граючи в короткий пас гості звузили фронт наступу на ворота, чим полегшували завдання захисникам «Моноліта».

Відео дня

 Красиво томашпільці грали на підступах до карного майданчика господарів. А в штрафний майданчик монолітовці лідера обласної першості не пускали. 

Прийшовши до висновку, що «Моноліт» так не взяти, гості вирішили задіяти для наступу всю ширину поля, а козятинській команді тільки того й треба було. Отримавши більше простору на полі, гравці «Моноліта» вирівняли гру. А в середині першого тайму не без долі везіння після удару Дениса Хруля наші земляки відкрили рахунок в матчі. Тільки гол, забитий козятинчанином,  мало чим ускладнив завдання гостей. Все одно їм і без цього голу потрібно було забивати два м’ячі. Тільки «Моноліт» по такій грі вже було не зупинити. 

За чотири хвилини на табло засвітилася двійка, м’яч на рахунку Дмитра Балицького. На 35-й та 40-й хвилині рахунок мав ставати 3:0 та голкіпер гостей в тих епізодах творив дива воротарського мистецтва. На останній хвилині тайму хорошу атаку провели томашполяни та змарнували момент для взяття воріт. За рахунку 2:0 команди пішли на відпочинок.

Початок другого тайму не змінив малюнку гри на полі. Гості видовищно грали в середині поля, а на підступах до карного майданчика їх перегравали захисники «Моноліта» та з зони захисту розпочинали більшість своїх атак. Одна з них обернулася для гостей третім взяттям воріт  Дублем відзначився автор першого голу Денис Хруль

За десять хвилин лідеру чемпіонату вдалося скоротити відставання, це був єдиний успіх гостей.

Кінцівка матчу проходила за сценарієм гри в одні ворота. Олександр Степанюк відзначився четвертим та п’ятим голом. Завершив побиття гостей Семен Дорош. Коли арбітр зустрічі дав фінальний свисток на  табло був рахунок 6:1 

В грі на кубок козятинці довели, що вони можуть обіграти будь-яку команду топ четвірки обласної першості. Головне для них – мати мотивацію на гру

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up