Моноліт виграв у спортсменів з Літина та Хмільника!

Моноліт виграв у спортсменів з Літина та Хмільника!

У минулі вихідні футболісти ветеранів Козятинського “Моноліта проводили другий відбірковий тур з футзалу.

Перший тур, як повідомлялося раніше, був без правил олімпійської системи (хто програв, чи має гірші показники, припиняє виступи). За регламентом змагань, починаючи з другого туру, в наступний етап футбольного конкурсу мало проходити дві кращі команди розіграшу. Та для ветеранів зробили скидку і далі по турнірній драбині проходило не дві, а три ветеранські команди.

Гравці Козятинського “Моноліта в другому турі обласної першості виступали в гостях в місті Хмільнику. Там замість чотирьох спортивних колективів було представлено тільки три. Крім спортсменів Козятина в спортивному манежі виступали команди міст Літина і Хмільника. Наші майстри шкіряного м'яча почергово виграли в господарів майданчика футболістів Хмільника з рахунком 5:3 і футзалістів Літина — 5:1. Набравши шість очок, ветерани “Моноліта” впевнено посіли перше місце в своїй групі. Та поскільки в цій групі були представлені тільки три колективи, то й всі вони стали учасниками третього відбіркового туру.

Як будуть надалі розвиватися події в турнірі ветеранів, покаже час. А те, що спортсмени, які можливо припинили свої виступи в спорті, можуть через зміну регламенту виступати на турнірі довше, заслуговує на повагу.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up