«Моноліт» забив у ворота суперника 10 м'ячів, але зарахували не всі

«Моноліт» забив у ворота суперника 10 м'ячів, але зарахували не всі

У суботу, 10 жовтня, на Козятинському стадіоні «Локомотив» відбулася футбольна зустріч між командами «Моноліт» Козятин та «Біофарм» Літин. Це була гра 4 туру обласної першості у вищій лізі. Як зіграли команди та що було цікавого в матчі – наша розповідь

Перед виходом команд на футбольне поле, гравців «Моноліта» привітали з зайнятим другим місцем сезону 2019–2020 та нагородили кубком і срібними медалями.

Після церемонії нагородження футболісти зробили пам’ятне фото. Порадували козятинських прихильників футболу і бригада вінницьких арбітрів. Вони, ставши в трикутник, пасували один одному шкіряного, виконуючи майже з ювелірною точністю передачі. Після розминки суддів та нагородження гравців «Моноліта» розпочалася гра.

Відео дня

Розвівши м’яч із центра гості, граючи в помаранчевій формі, зробили вилазку до стража воріт «Моноліта» Бориса Постовенка. Козятинська команда відбилася, й перевела гру на половину поля суперника. Атакуючи флангами й по центру гості часто не встигали за швидкими переміщеннями господарів і ліквідовували прориви нападників «Моноліта» з порушенням футбольних правил. Арбітр навіть попередив фармацевтів, якщо вони й далі будуть так грати, то не факт, що всі дограють до фінального свистка. Гол, як кажуть назрівав, і монолітовці повели в рахунку. Гол на свій рахунок записав Роман Опря.

При рахунку 1:0 збулись пророцтва арбітра зустрічі Андрія Воронюка. За два гірчичники достроково покинув поле гравець помаранчевої команди. Гостям у повному складі було важко щось протиставити на голову сильнішим монолітовцям і до перерви в їх ворота влетіло ще три м’ячі. Подвоїв рахунок Дмитро Галич, третій гол на рахунку Артема Шаповаленка, а підбив підсумок першого тайму Олександр Барчук.

У другому таймі Роман Опря, Олексій Максименко, Олександр Барчук та двічі Артем Шаповаленко довели рахунок до розгрому. Був забитий і 10 м’яч у виконанні «ножиці», але удар красень скасував арбітр у полі, фіксуючи в б’ючого футболіста положення по за грою.

За хвилин 20 до завершення зустрічі господарі поля вже почали куражитись. У них виходили складні елементи футболу такі як фінт Зідана, еластико чи фінт португальця Роналдо.

Ця перемога вивела «Моноліт» в одноосібні лідери за набраними і втраченими очками в них 7 очок у 3-ох іграх. Гарний показник перед зустріччю з володарем кубка кубків європейських країн командою Динамо Київ зразка 1986 року. Організував приїзд ветеранів Динамівського клубу Начальник комади «Моноліт» Генадій Ткачук. Гра відбудеться на стадіоні «Локомотив», у середу 21 жовтня.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 09:28 Пожежний схематоз 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up