На чемпіонаті області козятинчани завоювали весь п’єдестал

На чемпіонаті області козятинчани завоювали весь п’єдестал
Уляна Лакійчук, Єлизавета Чорна, Дар'я Переверзова та Софія Киричишина

У вівторок, 16 лютого, у Вінниці  відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед дітей 2006 р. н. та молодших. Проходили змагання в критому манежі «Колос».

 Крім легкоатлетів Вінниччини, в чемпіонаті взяли участь спортсмени Житомирської та Хмельницької областей. Ці змагання були відбірковим етапом для формування команди Вінницької області на чемпіонаті України в закритих приміщеннях, який пройде у Києві 26-28 лютого.

Вдало на цих змаганнях виступили стрибуни у висоту Козятинської ДЮСШ. Дівчата взагалі зайняли весь п'єдестал пошани. Перше місце у Єлизавети Чорної. Уляна Лакійчук повезла з обласного центру додому срібну нагороду. Даша Переверзова цього разу зайняла третє місце. Четверте та п’яте місце також за козятинчанками. Софія Киричишина фінішувала на четвертій позиції, а Злата Янчевська замкнула п’ятірку кращих спортсменок області в своїй віковій групі.

Серед юнаків не було рівних Олексію Лясковцю. Він подолав планку з особистим рекордом 170 см.

Відео дня

Ми запитали тренера КЮДСШ Володимира Галицького, чи задоволений він результатами спортсменів і хто вже включений в команду Вінниччини на лютневий чемпіонат України?

– Зі складом на столичні ігри визначимось після турніру пам’яті Дем’янюка. Думаю, що поїдемо всім цим складом, плюс Кирило Луценко, – сказав тренер.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up