Для фіналу кубку області обрали козятинський “Локомотив”

Для фіналу кубку області обрали козятинський “Локомотив”

Наш стадіон став щасливим для немирівчан

В середу 6 червня на козятинському стадіоні “Локомотив” відбулася гра на кубок Вінницької області з футболу. Зустрічалися володар кубку минулого року “Факел” Липовець та Агро-Астра с. Рачки Немирівського району.

Стадіон “Локомотив” не вперше обирають на ключові матчі, як нейтральне поле.  Причина цьому — хороший стан травяного газону.

В напруженій боротьбі вперше в своїй історії трофей здобули футболісти “Агро-Астри” по пенальті з рахунком 4:2.

Що до самої гри, то вона почалась з атак гравців Липовця. Вони на початку зустрічі володіли ініціативою і були кращими у виборі позиції. Швидкі нападники “Факела” в деяких епізодах ставили захист суперника не в зручне становище, де останнім доводилось фолити. За фол в межах карного майданчика був призначений пенальті, який діючі володарі кубку області реалізували.

Відео дня

Повівши в рахунку, спортсмени “Факела” мали нагоду подвоїти рахунок. Та фортуна була на боці гравців з Немирівського району. А в одній із атак вже гравець “Агро-Астри” був атакований в межах штрафної зони не за правилами. І суддя матчу другий раз в тій зустрічі назначив карний удар. Вирок виконав Олександр Сестренський.

Обмінявшись голами з одинадцятиметрової позначки, малюнок гри набув ще більш силового футболу, ніж видовищного. І в першій половині зустрічі не змінився.

В другому таймі команди почали грати на зустрічних курсах. Першими досягли успіху гравці “Агро-Астри”. Вони після кількох перепасовок вивели на удар вільного від опіки гравця. Удар виявився в стилі бразильця Кака. М’яч опинився в куті воріт “Факела”, як більярдний шар потрапляє в лузу.

Не менш красивою була відповідь футболістів Липовця. Ударом в дев’ятку вони відновили рівновагу на табло і рахунок став 2:2.

Під завісу матчу багато гравців за явні порушення правил отримали від арбітра попередження. Друга жовта картка футболісту-грубіяну гарантувала вилучення з поля. Гравці “Факела”, залишившись в меншості, гідно дограли основний час в матчі. Додатковий час володар кубка навіть в меншості мав незначну перевагу над суперником. Але рахунок не змінився за півгодини додаткового часу.  

Доля матчу стала вирішуватися в післяматчевих пенальті. Їх вдаліше пробили гравці “Агро-Астри”. Вони перемогли з рахунком 4:2 і стали володарями кубку Вінницької області 2017-2018 рр.

Команда “Агро-Астра” з Немирівського району стала вперше володарем кубку області. За неї виступають наші земляки брати Олександр та Сергій Барчуки. Збивши з ніг Олександра, порушивши правила, “Факел” залишився в меншості. Сергій вдало пробив переможний пенальті.   

Кращий гравець турніру до дня захисту дітей Обущак Владислав

Учасники турніру в Вінниці

Спонсори пригощали смаколиками

Всі вони є вихованці футбольного тренера Руслана Гуменюка

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александр Филон

    Дуже цікавий і захоплюючий по інтризі і результату видався матч
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up