На «Кубку Свободи» на потреби ЗСУ зібрали тисячу двадцять гривень

На «Кубку Свободи» на потреби ЗСУ зібрали тисячу двадцять гривень
  • Неділя, 19 березня стала знаковою на спортивні події і в футбольному житті нашої громади. В Ружині пройшов турнір серед ветеранів, а в спортивному залі МВПУЗТ проходив «Кубок Свободи» на підтримку ЗСУ.
  • Хто брав участь у змаганнях і хто став призерами у нашій розповіді

В Ружині організатори змагань підводили підсумки зимового чемпіонату. З нагоди закриття відкритого чемпіонату Житомирської області серед ветеранів 40+ було проведено «Кубок закриття» серед команд ветеранів 2022–2023 років. В змаганнях взяли участь ветерани Сквири, Козятина і Ружина. Проходили ігри на майданчику з штучним покриттям Ружинською дитячо-юнацької спортивної школи. Після зіграних всіх матчів переможцями турніру стали ветерани Сквири. Ветерани «Моноліт» Козятин посіли 2-е місце. Замкнули призову трійку господарі майданчика ветерани Ружина.

По завершенні турніру закриття відбулася церемонія нагородження переможця та призерів міжобласного чемпіонату серед ветеранів з міні футболу 2022–2023 років. На підведенні підсумків зимового чемпіонату був присутній голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк. Він привітав команди та відзначив переможця та призерів міжобласної першості. Ветерани Ружина отримали кубок за Перше місце. Срібними призерами стала ветеранська команда Сквири. Ветерани Попільні фінішували третіми. На 4-у місці ветерани Козятина До речі якби футболісти Козятина виступали таким складом, як останні 4 гри чемпіонату то в трійці призерів могли відбутися зміни.

Відео дня

Завершили церемонію нагородження кращих в номінаціях. Спеціальний приз кращого бомбардира отримав ружинець Василь Гудзь. Найкращим гравцем турніру було визнано Олександра Назарова з команди Сквири. Крім головних призів команди отримали грамоти за зайняте місце і футбольні м’ячі.

Після призів та подарунків учасники змагань подякували в першу чергу ЗСУ за можливість проводити турніри

Управлінню націонал-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирській асоціації за підтримку у проведенні чемпіонату

В той же день в спортивному залі МВПУЗТ відбувся Кубок Козятинської міської ТГ з футзалу серед аматорських команд під гаслом «КУБОК СВОБОДИ» на підтримку ЗСУ.

У змаганнях брали участь футбольні команди: Самгородоцької, Глуховецької селищних та, Козятинської міської територіальних громад, і гості-сусіди з м. Калинівки.

За підсумками проведених ігор Чемпіонами Кубку стала команда ФК«Сокіл» (Самгородоцька ТГ), срібним призером стали футзалісти ФК «Промінь» (Глуховецька ТГ), бронзові нагороди отримали ФК «Фортуна» (м. Калинівка), четверте місце посів ФК «Локомотив» Козятин

«Кращим гравцем Кубку» було визнано — Миколу Присяжнюка (ФК «Сокіл»

Приз в номінації «Кращий голкіпер» турніру отримав Іван Чуйко (ФК«Фортуна» м. Калинівка).

Як і належить в наш час учасники Кубку подякували ЗСУ за можливість проводити змагання в такі нелегкі для України часи та зібрали на потреби нашого військ було зібрано 1 020 грн, а гравці «Локомотива» подякували своїм вболівальникам, що змогли приїхати та підтримати їхню команду.

Читайте також:

«Колос» Махнівка— золотий призер 3-го Всеукраїнського турніру «Юні таланти»

З Всеукраїнського турніру в Бердичеві Козятинські «Леви» привезли золоті нагороди

Наш Ілля Ільченко став срібним призером області з греко-римської боротьби

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up