На що звернути увагу при виборі лижного костюма (Новини компанії)

На що звернути увагу при виборі лижного костюма (Новини компанії)
  • Гірськолижні курорти активно продають скіпаси. Скучили за свіжим гірським повітрям та пошуком складних трас?
  • Настав час збирати спорядження для зимової відпустки.

Як підібрати чоловічий лижний костюм з оптимальними характеристиками для активного катання та релаксу на вкритій снігом терасі?

Спеціальний крій

Комфорт лижника під час спуску багато в чому залежить від його екіпірування.

Костюм з таким дизайном не підведе:

Відео дня
  • - артикульовані коліна та рукави;
  • - снігозахисна спідниця;
  • - захист штанів від порізів кантами лиж;
  • - штани на гумці та регульовані підтяжки;
  • - щільні манжети, отвір великого пальця;
  • - багато кишень;
  • - регулювання моделі по фігурі.

Мембранні тканини

На сайті відомого українського бренду спортивного екіпірування Freever вивчіть характеристики кожної моделі. Особливу увагу компанія приділяє комплектам з еластичних мембранних тканин. У такому костюмі буде комфортно під час швидкісного спуску, занесення в кучугури, прогулянок та довгого шляху до вершини на гондолі чи бугелі.

Мембранні тканини являють собою складний сендвіч із надлегкої основи з водонепроникним покриттям та мікропорами, які відводять надлишок тепла та вологи з внутрішньої частини одягу. Щоб мембрани не забруднювалися частинками поту, їх покривають найтоншою олеофобною (стійкою до олій) плівкою.Тканина 4-WAY SYSTEM відмінно розтягується, швидко набуває початкової форми, міцна.

Повітропроникність

Мембранні тканини мають різні властивості. Для занять зимовими видами спорту важливо, щоб тканина швидко відводила пару назовні та пропускала всередину свіже повітря. Для оцінки повітропроникності матеріалів для спортивного екіпірування роблять виміри – скільки в грамах водяної пари пропустить 1 м² тканини за 24 години. Чим вище показник, тим краще «дихає» матерія. Freever використовує матеріали з показником 15000 г/м²/24ч.

Водонепроникність

Погода в горах непередбачувана, потрібно бути готовим до будь-яких катаклізмів. Тканини з підвищеним рівнем водостійкості забезпечують комфорт без ефекту целофанового дощовика: термобілизна залишається сухою, сніг, що розтанув, не проникає крізь пори тканини. Для занять лижним спортом та сноубордингом оптимальний показник водонепроникності – в діапазоні 10-20K mm.
У костюмах Freever зазначений показник 15000 мм. Це означає, що під час випробувань тканини, порожня квадратна дюймова трубка заповнюється водою на висоту 15000 мм, поки тканина не починає пропускати воду.

keyboard_arrow_up