На турнірі перший раз і відразу бронза, а чоловіки волейболісти нашої громади — перші

На турнірі перший раз і відразу бронза, а чоловіки волейболісти нашої громади — перші
  • В неділю, 26 березня, в Житомирі завершився Всеукраїнський турнір з волейболу «Весняні канікули» серед дівчат 2008–2009 та 2010–2011 року народження.
  • Змагання тривали 3-и дні і у них брали участь 14 команд з багатьох волейбольних шкіл України.

Серед команд учасниць були волейболістки молодшої вікової групи КДЮСШ. На «Весняних канікулах» в Житомирі з козятинською молоддю була Директор КДЮСШ Людмила Володовська. Вона на сторінці КДЮСШ повідомила, що це були перші змагання вихованців спортивної школи 2010–2011 р.н., на які вони виїхали за межі своєї спортивної школи та міста Козятин. На думку Людмили Леонідівни на цьому Всеукраїнському турнірі команда не показала того, чого вже навчилися і не все виконували що вміємо, тому що не виходило, вчилися бути «командою», боротися з своїми переживаннями, справлятися з своїми емоціями.

— В підсумку ми отримали бронзові нагороди і наше третє місце.

Відео дня

В м.Немирів минулої неділя відбувся 2 тур зональних змагань чемпіонату ВТО ВФСТ «Колос» з волейболу серед чоловічих команд.

Там змагалися команди групи «В1» Теплицької, Дружинської та Козятинської ТГ. Їх матчі завершились з такими результатами. Козятинські майстри волейболу з рахунком по партіях обіграли волейболістів Дружинської сільської громади 2:1 та 2:0 команду Теплика і зайняли перше місце в групі та пробилися до півфінальної стадії змагань. Волейболісти Теплика з рахунком 2:0 по сетах перемогли спортсменів Дружинської громади

Ще одні спортивні змагання проходили в Києві. Там відбувся чемпіонат міста Києва з рукопашного бою. В них брав участь і став бронзовим призером змагань в своїй віковій групі син відомого в Козятині хореографа, випускниці Козятинської школи № 5 Ірини Лобозінської Гліб. За словами мами спортсмена Гліб мистецтвом рукопашного бою став займатися зовсім недавно. Коли його тренер сказав, що він буде брати участь у цих престижних змаганнях він сказав, що йому ще рано брати участь у таких змаганнях. Тренер переконав семирічного Гліба, що він готовий до змагань такого рівня і молодий спортсмен не підвів свого наставника.

Читайте також:

На «Кубку Свободи» на потреби ЗСУ зібрали тисячу двадцять гривень

«Колос» Махнівка— золотий призер 3-го Всеукраїнського турніру «Юні таланти»

З Всеукраїнського турніру в Бердичеві Козятинські «Леви» привезли золоті нагороди

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up