Наш Локомотив «їхав» за графіком тільки до двох третин першого тайму

Наш Локомотив «їхав» за графіком тільки до двох третин першого тайму
  • В суботу, 24 вересня в чотирьох містах Подільського краю стартував відкритий чемпіонат Вінницької області з футболу серед аматорів.
  • В Кирнасівці зустрілися місцеве «Поділля» з «Феніксом» з Ганнополя. В Ладижині «Авангард» екзаменував залізничників із Жмеринки.
  • Наш «Локомотив» приймав грізну «Орлівку», а ФК «Яско» зіграв з «Горизонтом» з Хоньківців. Наш «Промінь» Глухівці зіграють свій матч завтра

В першому турі обласної першості наш «Локомотив» приймав одного із лідерів чемпіонату «Орлівку» з Орлівки. Відкриття футбольного сезону відбулося без урочистостей. Коли футболісти вийшли на футбольне поле прозвучав гімн України, а матч почався з хвилини мовчання.

Право на першу атаку здобули козятинські футболісти та в центрі поля втратили м’яч. Гості заволодівши м’ячем стали перекидати м’яч з фланку на фланг шукаючи слабкі місця в обороні господарів поля. Ціною великих витрат фізичних сил команда залізничників встигала перекривати вільні зони, а заволодівши м’ячем, вели наступ на ворота суперника. В такому ключі пройшло дві третини першого тайму і можливо якби не стандарт на ворота «Локомотива» за порушення правил недалеко від карного майданчика господарів, команди пішли б на відпочинок з нулями на табло.

Відео дня

Штрафний пробив 15-ка орлівців Фелікс Міранда. М’яч після його удару потрапив у поперечину воріт і зрекошетив догори. Опускаючись, шкіряний торкнувся руки голкіпера «Локомотива» і зрекошетив у ворота. В кінці матчу щодо першого голу нам пояснили самі футболісти, які ближче були до епізоду з взяттям воріт. За їхніми словами, то не був автогол, а то так високо вистрибнув нападник «Орлівки» і від його голови м’яч потрапив у ворота. Після голу локомотивівці чи занепали духом, чи трохи втомилися до фінального свистка на перерву ще двічі розводили м’яч з центру поля. При рахунку 0:3 команди пішли на відпочинок.

В другому таймі шляхом заміни господарі поля освіжили гру. Хвилин 20 нікому з суперників не можна було дати переваги у ігровій ініціативі. По небезпечним моментам також була рівновага. Орлівці двічі перевіряли на міцність каркас воріт, а господарі поля двічі виходили на побачення з воротарем гостей. В одному епізоді нападник поквапився з завершальним ударом, а в другому епізоді удару козятинчанина бракувало точності.

В середині другого тайму футболісти «Локомотива» знов підсіли фізично. Захисники «Локомотива» не встигали за технічним Олександром Поліщуком. До речі, Олександр Поліщук це наш земляк Саша Собко. Він недавно одружився і взяв прізвище своєї дружини.

Четвертий гол у ворота «Локомотива» провів ще один козятинчанин Максим Яськов, а остаточний підсумок матчу 0:5 на користь гостей.

Читайте також:

Козятинські футболісти на турнірах у Ружині вибороли два срібла

Маємо двох чемпіонів з кіокушинкай карате — Дениса Ващевського та Віталія Ковбасюка

На змагання з волейболу до Козятина приїхало 6 команд. Розповідаємо про переможців та кращих гравців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up