Наша землячка Юлія Чехівська з Кубку України привезла золото

Наша землячка Юлія Чехівська з Кубку України привезла золото

Кожного року в останній зимовий місяць на шанувальників легкої атлетики чекає один з найголовніших стартів зимового легкоатлетичного сезону — Кубок України з легкої атлетики в закритих приміщеннях. Ці змагання розглядаються як один з етапів комплектації збірної України на міжнародних змаганнях.  Для Козятинських любителів легкої атлетики вони цікаві тим, що в них бере участь наша землячка Юлія Чехівська

Проходили змагання в сучасному легкоатлетичному манежі КМШВСМ, що на Березняках. Змагалися спортсмени як в командній першості так і в особистому заліку. В особистому заліку  «королеви спорту», якою називають легку атлетику, спортсмени змагалися в бігу на 60, 400, 800, 1500, 3000 метрів. 60 метрів з бар’єрами та 2000 метрів з перешкодами. У стрибках з жердиною, потрійному стрибку у висоту та на дальність приземлення у штовханні ядра проходили в обох видах програми. Наша Юля виступала на своїй короній дистанції в бігу на 400 метрів. Залишивши всіх спортсменів позаду, здобула перемогу. 

Поспілкувалися з дворазовою чемпіонкою України вже як вона повернулася до Вінниці. Адже до моральних негативних накопичень, які випадають на стан спортсменів під час змагань такого рівня, додаються ще й фізичні навантаження. Почалися змагання об 11 годині, а завершились, коли спортсмени відпрацювали в манежі повний восьмигодинний робочий день без перерви на обід. Тобто тривали змагання до 19 години.

 Вінницька козятинчанка як завжди була небагатослівна. Каже: «Так, виграла. Приємно те, що друге та третє місце посіли мої подруги по команді.»

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Vitali Bida

    Радіємо разом і вітаємо з перемогою. Хай щастить їй
  • Галина Заграй

    Розумничка!Подальших тобі успіхів!Так тримати!
  • Юля Корпан

    Молодець, хай щастить і побільше перемог .
  • Наталья Даценко

    Молодчина! Успехов!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up