Не буде жиру на животі без вправ

Не буде жиру на животі без вправ

Хочете позбутися кількох зайвих кілограмів? Тоді інформація для вас

Лимонна вода

У день треба пити 8 склянок води, яка корисніше будь-якого соку. Щоб урізноманітнити раціон, можна спробувати додати у воду лимон. Лимонний сік і м'якоть багаті вітаміном С, пектином і лимонною кислотою — все це дуже корисно. Лимон допомагає прискорити процес спалювання жирів і швидше схуднути. Пектин у його складі дає відчуття ситості, тому вам буде менше хотітися щось з'їсти. Вичавіть в стакан половинку лимона. Він допоможе тілу очиститися від токсинів, а печінці — працювати ефективніше.

Журавлинний сік замість газованої води

Відео дня

Журавлинний сік — це хороше джерело вітаміну C, мінералів, антиоксидантів і органічної кислоти, що є травним ферментом. Купуючи його в магазині, уникайте такого, що містить цукор. Власний напій без цукру також підійде. Журавлина — сезонна ягода, але її можна знайти в замороженому вигляді в будь-який час року.

Додайте в раціон насіння Чіа

Потрібно їсти це насіння не сухими, а тільки зволоженими. Насіння Чіа — відмінне джерело антиоксидантів, клітковини, білка і жирних кислот Омега-3. Усе це робить його відмінним союзником в схудненні. Спробуйте додати Чіа до найважливішого прийому їжі — сніданку. Багатий клітковиною сніданок принесе тілу купу користі. Додавайте жменю насіння Чіа у вівсянку, у млинчики, омлет.

Імбирний чай

Він здається занадто гострим? Це коли ви його неправильно готуєте і додаєте занадто багато імбиру. Правильна його кількість — величезна користь для здоров'я. Імбир спалює жир, приносить відчуття ситості і знижує апетит, оскільки регулює кількість цукру в крові. Рецепт: 5 см кореня імбиру, 4 склянки фільтрованої води, 2 столових ложки натурального лимонного соку і 1-2 чайні ложки меду. Наріжте корінь і додайте в тільки що закип’ячену воду. Дайте чаю настоятися 5 хв. під кришкою і злегка охолонути. Додайте інші інгредієнти: лимонний сік і мед. Напій можна подавати гарячим або холодним. Регулярне вживання допоможе вам досягти успіху на шляху до плоского живота.

Зелений чай

Це сильний засіб проти токсинів. Можливо, ви не знали, але в ньому міститься кофеїн, який відомий своїми жирозпалювальними властивостями, якщо вживати його в розумних кількостях. Але найкраще, що є в зеленому чаї — це антиоксиданти під назвою катехіни. Вони надають шкірі блиск і спалюють жир під час відпочинку і вправ

Чай з кульбаби

Ця мила квіточка допомагає при схудненні. Зараз чай з кульбаб стає все популярнішим, так як люди дізнаються про його лікувальні властивості і хочуть спробувати цей засіб на собі. Для корисного чаю можна використовувати як листя, так і коріння кульбаби. Запарене листя допоможе поліпшити процес травлення і сприятиме втраті ваги. Річ у тім, щоб спалити жир, спочатку потрібно його розщепити. Чай із кульбаби допомагає цьому процесу. Енергія, яка звільняється завдяки розщепленню, надає вам витривалості і дозволяє втрачати вагу швидше. Цей чай теж приносить відчуття ситості, так що ви не будете хотіти їсти.

Кайєнський перець

Ви коли-небудь помічали, який ефект робить поїдання гострого перцю? Його складно ігнорувати! Температура тіла підвищується, воно переходить в режим охолодження, в результаті чого калорії спалюються швидше. А ще кайєнський перець підвищує метаболізм. Якщо покришити його разом з імбиром, вийде потужна суміш для спалення жиру. Приймайте її перед їжею щодня, вона зменшує тягу до їжі.

Кокосове масло

Кокосове масло в раціоні допомагає спалювати жир в черевній області — найжахливіший жир, який збирається навколо органів і може викликати серйозні проблеми, такі як діабет і серцева недостатність. Позбутися від нього буде дуже корисно і це допоможе вам спалити впертий жир на сідницях, талії і стегнах. Органічна кокосова рафінована олія повинна стати вашим кращим другом, коли мова йде про обсмажування і випічку.

Використовуйте корицю

Вона відмінно контролює рівень цукру в крові, прискорює метаболізм і допомагає організму використовувати вуглеводи, які в іншому випадку перетворилися б у зайвий жир. Додавайте корицю в йогурт, сир або вівсянку для здорового сніданку.

Часник

Він пригнічує апетит і посилає мозку сигнал про ситість. Часник прискорює метаболізм, стимулюючи нервову систему виробляти адреналін. Він не дає жиру накопичуватися в організмі. Вранці з'їдайте 3-4 зубчики часнику, а потім запивайте їх лимонною водою.

Усі ці способи будуть добре працювати як доповнення до тренувань. Але думайте і про річ, яка може все зіпсувати. Коли ви занадто сильно турбуєтеся про відсутність результатів у справі схуднення, то організм виробляє гормони стресу. Це погіршує травлення, виробляє кортизол, який додає кількість жиру. Спіть по 7-8 годин і не вживайте занадто багато кави, щоб зняти стрес, і у вас все вийде.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up