Особисті рекорди та переможні місця: про досягнення козятинських спортсменів на Чемпіонаті області

Особисті рекорди та переможні місця:  про досягнення козятинських спортсменів на Чемпіонаті області
  • Днями, 21-22 січня в місті Вінниця відбувся Чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків 15-16 років та 13-14 років

Серед старшої вікової групи козятинчанин Владислав Поліщук встановив два особистих рекорди зі стрибків в довжину 6.29 та зі стрибків у висоту 1.90 см. Ілля Бейзак також подолав планку 190 см.та зайняв друге місце, а Роман Ящук виборов 4 місце з результатом 175см. З багатоборства серед старших Максим Хилюк зайняв 2 місце.

Про це повідомляє Кдюсш М. Козятин

Серед молодшої вікової групи Олексій Лясковець у стрибках у висоту, з особистим рекордом 185см зайняв перше місце. Хилюк Юрій 150 см посів 5 місце. Назар Шпатківський з результатом 140 см. був шостим.

Відео дня

Серед дівчат старшої вікової групи лідером була Дар'я Переверзова. Вона виборола перше місце з п'ятиборства та зі стрибків у висоту 155 см. та Злата Янчевська з результатом 140 см. зайняла 3 місце. У молодшій віковій категорії зі стрибків у висоту рівних не було Уляні Лакійчук, вона перемогла результатом 155 см. Третю сходинку виборола Софія Попіякова з результатом 145см, а Анна Шарун стрибнула 140 см. Софія Киричишина також виборола перше місце з багатоборства.

Також хочеться відмітити Антонюк Вікторію з результатом 130 см. та Столярчук Віолетту з бігу на 60 м. Вітаємо наших легкоатлетів з вдалим виступом на Чемпіонаті області — йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up