Переможці: спортсмени Глухівецької, Махнівської, Самгородоцької та Сестринівської громад

Переможці: спортсмени Глухівецької, Махнівської, Самгородоцької та Сестринівської громад

Завершились змагання 26–х районних сільських спортивних ігор Козятинщини з футзалу серед чоловічих команд

У суботу, 10-го лютого, в спортзалі залізничного училища проходили фінальні змагання 26 спартакіади серед сільських команд Козятинського району з футзалу. Відкрили їх команди Сестринівки та Глухівець. У основний час футзалісти цих команд не виявили сильнішого. А футбольна лотерея була на боці спортсменів з Глухівець. Вони перемогли по пенальті з рахунком 4:2.

Іншу фінальну пару склали гравці команд Самгородка і Махнівки. У цій зустрічі переконливу перемогу здобули самгородчани. Вони виграли її з рахунком 6:2 і стали другою командою, що розіграє головний приз.

Та спочатку відбулася гра за третє місце. На майданчик вийшли футболісти Сестринівки та Махнівки. Перемогли спортсмени Сестринівки з рахунком 7:6. Варто відзначити, що гравці з Сестринівки стали єдиною командою, яка протягом всього турніру нікому не програла в основний час. Ось так нікому не програли, а волею футбольної лотереї стали лише третіми.

Відео дня

У матчі за перше місце зустрілися футболісти Самгородка і Глухівець. З самого початку виникла маленька накладка. Обидві команди були в однаковій червоній формі. Допомогли друзі, недавні суперники, гравці з Махнівки. Вони дали команді з Глухівець свої футболки. Нова спортивна форма виявилась для команди Глухівець фартовою. Вони виграли в команди Самгородка з рахунком 2:1 і завоювали головний кубок.

Далі команди розташувались таким чином: Самгородок, Сестринівка, Махнівка, Бродецьке, Михайлин, Кашперівка, Кордишівка, Махаринці, Перемога, Пляхова, Зозулинці, Йосипівка, Сокілець.               

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up