Переможці Всесвітніх Ігор повернулися додому

Переможці Всесвітніх Ігор повернулися додому
  • 16 золотих медалей здобула Україна на Всесвітніх Іграх.
  • Три з них здобули мешканці Вінниці і області.
  • Серед переможців — козятинчанин Данило Стецюк.

Наш земляк Данило Стецюк разом з Богданом Пограничним стали чемпіонами Всесвітніх ігор у Бірмінгемі зі спортивної акробатики. Вчора, 23 липня, їх зустрічали на рідній землі. Про це повідомили у Департаменті гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації.



Від імені Голови Вінницької ОДА Сергія Борзова та директора Департаменту гуманітарної політики Олександра Мельника акробатів привітали заступники директора Ярослав Якубовський та Тетяна Захарченко.

— Ви вкотре довели, що Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа зі складно-координаційних видів спорту є однією з найкращих, адже показує такий високий рівень і виховує спортсменів з величезним майбутнім та успішною кар’єрою. – зазначила Тетяна Захарченко. 
Тренують хлопців Заслужені тренери України Юрій Голяк та Галина Ковальчук. Перші кроки у цьому видові спорту допомогла зробити Заслужена тренерка України Валентина Ровенчак, йдеться у повідомленні.



Богдан Пограничний та Данило Стецюк — майстри спорту міжнародного класу. Раніше чоловіча пара виборола «золото» у Кубку світу зі спортивної акробатики Rzeszów FIG Acro World Cup, який проходив у польському місті Жешув. А 16 липня Богдан Пограничний і Данило Стецюк стали чемпіонами Всесвітніх ігор у Бірмінгемі зі спортивної акробатики.
Про емоції родини Данила після перемоги хлопця та про те, як він йшов до неї — читайте у матеріалі «Козятинчанин став чемпіоном Всесвітніх ігор»

Відео дня

Читайте також:

«Турнір благодійний, а поле важке, а ти наче на чемпіонаті світу граєш»

На турнірі в Андрушівці в центрі уваги були наші дівчата

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up