Перше тренування “Моноліта”

Перше тренування “Моноліта”

У кінці березня Козятинський футбольний клуб “Моноліт” вийшов з зимової перерви.

За традицією команда нашого міста на перший тренувальний збір вибирає сильного суперника. За словами керівників “Моноліта”, це робиться для того, щоб знати слабкі місця команди. А виявити їх може тільки сильний спаринг.

На перше своє тренування козятинські футболісти поїхали у Вінницю. Там на них чекала амбітна команда місцевого “Евертона”. Вони в зимове трансферне вікно до своїх лав запросили багатьох класних виконавців і ставлять перед собою високі цілі.

Слід відзначити, що наші спортсмени майже зберегли свій бойовий склад. І в першому таймі виділялися в команді Дмитро Старік та Олексій Тверезенко. Перша половина матчу пройшла в рівній боротьбі з однаковими шансами на успіх.Та вразити ворота своїх суперників обом командам не вдалося. Тож після першого тайму на табло світилися нулі.

Відео дня

Друга сорокап’ятихвилинка почалась оновленими складами обох спортивних колективів десь на половину. Монолітівці й в другому таймі нічим не поступалися команді господарів — футболістам “Евертона”. Серед монолітівців виділялися Андрій Хрищенюк, Костянтин Благодир, Віктор Жук, та Дмитро Балицький. Останній, як і дев’ять інших гравців, що в цей день одягли форму Козятинського клубу, перебував у команді на оглядинах. Дмитро своєю  грою сподобався наставникам “Моноліту”. Можливо, з футболістом Балицьким буде підписаний контракт.

Щодо самої гри, то вона завершилась перемогою гостей з рахунком 0:1. Гравці нашої команди провели блискучу комбінацію, яка завершилась взяттям воріт господарів.

Товариська зустріч козятинським спортсменам вдалася. Головне, що вони продемонстрували хороший і відкритий футбол.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up