Поступилися 0:5 «Поділлю» з Кирнасівки, тільки за гру «Локомотива» було не соромно

Поступилися 0:5 «Поділлю» з Кирнасівки, тільки за гру «Локомотива» було не соромно
  • В суботу, 22 жовтня на стадіоні «Локомотив» відбувся гра серед футболістів аматорів. Зустрічалися господарі спортивного майданчика гравці місцевого «Локомотива» та ФК «Поділля» з Кирнасівки.
  • Це була гра 5 туру обласної першості.

Гравці «Локомотива» вийшли на домашню гру в своїй традиційній синій формі Футболісти «Поділля» виступали в комбінованій жовто-чорній. Суперник «Локомотива» був єдиною командою чемпіонату Вінницької області, яка в попередніх 4-х турах не втратила в турнірній таблиці жодного очка. До «Локомотива» приїхав лідер першості майже за всіма показниками. Гравці «Локомотива» знали, що гра буде дуже складною, адже команда з Кирнасівки тільки за роки Незалежності здобули 27 трофеїв. Про здобутки гостей наші футболісти знали і були настроєні дати бій іменитому супернику. Навіть тактику обрали нав’язувати супернику боротьбу на всій ширині поля.

Якщо з тактикою на полі у «Локомотива все було гаразд, то з технікою футболістів були проблеми. Клас команди суперника на голову вищий від «Локомотива»

Відео дня

В футболі бувають ігри коли настрій команди і тактика на полі перемагають клас

Великий тактик Валерій Лобановський писав: «У футбольній грі тактика відіграє немаловажну роль. Зробити комусь передачу, чи застосувати для обіграшу дриблінг взяти ініціативу на себе. Приймаючи рішення гравець використовує своє тактичне мислення. А, здійснюючи його, він показує свою технічну майстерність.»

Наша команда поступилася більш майстернішому та більш технічному супернику тому, що програла у швидкості прийняття рішень вищому за класом супернику. Показовим прикладом є четвертий гол у ворота «Локомотива», де нападник жовто-чорних переграв один в один двох захисників «Локомотива»

Що до всієї гри, то «Локомотив» не поступився супернику в кілометражі, який сумарно пробігла команда і самовіддачі на футбольному полі.

Так поступилися, але билися за престиж міста, як могли. Не сподобалося в цьому матчі зовсім інше. При рахунку 0:3 стадіон стали покидати і так небагаточисельні любителі футболу. Можливо хтось планував піти з стадіону саме в ту хвилину, але й були кому не сподобався футбол у виконання любимої команди. В команду треба вірити до останнього.

Хто пішов, не побачив епізод, де Локомотив міг скоротити рахунок. Після удару головою козятинця, м’яч пройшов поруч із стійкою. Не побачили вихід нападника «Локомотива» на воротаря «Поділля», де рефері матчу міг показати червону картку захиснику жовто-чорних за фол останньої надії. Арбітру, як кажуть видніше, але Катерина Монзуль в матчі з Шахтарем в подібній ситуації вилучила з поля динамівця Забарного.

Вилучення в команді «Поділля» таки відбулося, тільки в зовсім іншому епізоді. Там суддя, і треба віддати йому належне, помітив грубу гру в ногу з боку гравця гостей.

Всі ми звикли до перемог «Моноліта» і хочемо такої ж гри від «Локомотива». В команді є на кого рівнятися. В «Локомотив» прийшли з «Моноліта» наші земляки Діма Кобернюк і Максим Кисіль. Тільки цього мало, щоб грати на рівних з такими командами, як «Поділля» з Кирнасівки. Що стосується цього матчу то гравцям «Локомотива» можна тільки поспівчувати і подякувати за гру.

Читайте також:

У Романівці пройшов сімнадцятий Всеукраїнський турнір «Юні таланти» ·

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Микола Співаченко

    Позорище! Команди не має.На трибунах не було ні одного уболівальника.Я думаю,що хтось задумав собі збудувати "щось" на території чудового острівця.На мою думку, на спорт в Козятині  вже давно положили...
  • Петро Сушко

    0-5 ! , І за гру не соромно? Це проти логіки, а проти логіки Лобановського, то окремо.

    містянин reply Петро Сушко

    Не соромно тому, що не "Локомотив" розвалив в Козятині футбол. Так 0:5, але ж хлопці хотіли створити хоч один гол у відповідь. Не може бути критики за ради критики.
  • Геннадий Ткачук

    Сумно ,Фк «Моноліт»в кирнасовці з таким рахунком вигравав ,а на домашню гру вони до нас так і не приїхали
  • Віра Коломієць

    Єрмоклуб наш поступився з баскетбольним рахунком  в суху селі якого немає на карті?

keyboard_arrow_up