Спортивний клуб «Панда» привіз золоту медаль

Спортивний клуб «Панда» привіз золоту медаль
  • Минулої суботи, 2 жовтня, на спортивній базі школи-ліцею у Новоград-Волинському проходив відкритий чемпіонат Житомирської області з кіокушинкай карате у розділі «куміте».
  • У ньому взяли участь більш як 450 спортсменів з восьми областей України.
  • Серед них були вихованці Козятинського районного спортивного клубу «Панда» тренера Віталія Гунька.

Спортивну честь нашого міста захищали учень Козятинського залізничного училища Назар Гунько, Назар Трофимчук, учень школи-гімназії ім. Підгорбунського та учень школи № 3 Кирил Болодурін. До речі, Кирил став на цих змаганнях золотим медалістом. Він зайняв перше місце у своїй віковій і ваговій категорії.

Козятинський районний спортивний клуб «Панда» працює вже понад 15 років. Спочатку секція працювала на території міліції (теперішня поліція), потім в першій школі, потім в залізничному спортзалі «Локомотив», нині – у школі № 3. 

– Заняття в нашій секції сприяє розвитку спортивних та прикладних єдиноборств, різноманітних форм оздоровлення, фізичної культури, – каже Віталій Гунько, який очолює клуб вже 6 років. 

Відео дня

Він колишній вихованець секції карате «Козятинська районна Федерація кіокушинкай карате» під керівництвом Дмитра Бондарця. 

– Зараз Дмитро знаходиться на сході України — захищає нас від північного сусіда окупантів Росії, – розказує Віталій. – Для тих, хто хоче займатися в секції СК «Панда» хочу повідомити, що ми проводимо свої тренування по понеділках, середах і п’ятницях у спортивному залі школи № 3 на вулиці Матросова, 41. На сьогодні в клубі знаходяться близько 10 спортсменів різних вікових категорій.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Lesya Danchuk

    Згодна з тобою. Але нашому місту це до жопи нажаль 😿
  • Екатерина Коваль

    Молодець, але не лише цей клуб привіз медаль. Наші спортсмени клубу ТАКО привезли з цього Чемпіонату 14 медаль більшість яких золоті.

    Lesya Danchuk reply Екатерина Коваль

    Згодна з тобою. Але нашому місту це до жопи нажаль 😿

    Lesya Danchuk reply Екатерина Коваль

    Згодна з тобою. Тільки от нашому місту це до жопи нажаль.

    Екатерина Коваль reply Екатерина Коваль

    Lesya Danchuk  Напевно так. Але ми знаємо ,що наші діти найкращі і не один раз прославляли наше місто на Чемпіонатах різних рівнів 🏆🥇🤗

    Lesya Danchuk reply Екатерина Коваль

    Екатерина Коваль  Катя ти не розумієш Панда це сила. 14медалей це не показник а от 1 медаль це вищий рівень. Сміх тай годі.

keyboard_arrow_up