Стрибуни в висоту почали новий рік з рекорду «Різдвяних висот»

Стрибуни в висоту почали новий рік з рекорду «Різдвяних висот»

Відкритий турнір «Різдвяні висоти», який пройшов в четвертий день Нового року в Козятині, має мету якнайбільше молодих людей залучити до спорту. Виявити серед них і виховати талановитих спортсменів. Тому з такого турніру починають спортсмени початківці і стрибуни з досвідом, які підтримують спортивну форму. І так підтримують. що встановлюють рекорд турніру. 

В спорткомплекс Козятинського ДЮСШ з’їхались стрибуни легкоатлетичних шкіл Бердичева, Вінниці, Василькова та Києва. Привезли атлетів висотників титуловані в минулому спортсмени, а нині дитячі тренери. Всього на змаганнях взяли участь близько 60 спортсменів. Були серед них починаючі легкоатлети. Тому почали змагання з доступної для всіх висоти.

Планка піднімалася все вище і вище і з кожним разом ставало все менше учасників, яким підкорялася чергова висота. Першими припинили змагання найменші за віком спортсмени. Трохи пізніше між стрибунами не залишилось спортсменок дівчат.  Наша землячка Ліза Чорна і Анастасія Волкова з Бердичева з результатом 150 см. стали чемпіонками. Бронзова нагорода поїхала у Васильків. 

В категорії молодших чемпіонкою стала Ульяна Лакійчук.Серед дванадцятирічних спортсменок золото та срібло повезли до столиці, а бронзова нагорода у нашої Злати Янчевської.

Відео дня

Коли планку підняли на 160 см лишилося всього дев’ять атлетів. П’ятеро наших стрибунів, двоє з Василькова, по одному спортсмену з обласного центру та Бердичева.  На цій висоті припинили змагання наш спортсмен Сергій Вахнівський і гуморист від природи, учень вінницької школи №20 Максим Шаповал. Виступ гостя з Вінниці став позитивом в його спортивній кар’єрі і сам Максим сподобався на змаганнях усім. Підняли планку ще на п’ять сантиметрів. На ній зупинився срібний призер турніру в своїй віковій категорії Максим Філюк. Чемпіоном турніру в категорії хлопців 2005-2006 року з результатом 170 см став Владислав Поліщук.

Більш дорослі спортсмени почали виявляти стрибучішого коли планка була на висоті 175. На ній зупинився бронзовий призер турніру Максим Гайдучок. Вихованець тренера Володимира Галицького Кирило Луценко та підопічний Ігора Лонського з Бердичева стрибнули на 185. А висота 190 см підкорилася тільки десятикласнику козятинської школи №5 Кирилу Луценку. Він і став абсолютним чемпіоном турніру. І рекордсменом «Різдвяних висот» 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up