Свято на підтримку збірної України з футболу

Свято на підтримку збірної України з футболу

У середу, 13 червня, в нашому місті відбувся конкурсно-розважальний захід.

Його влаштувала спонсор збірної України з футболу “Перша приватна броварня”. Мета заходу — підтримати українську збірну з футболу в новому міжнародному турнірі “Ліга Націй”, який стартує на початку вересня. Наша збірна виступатиме в лізі “В”, де їхніми суперниками будуть збірні Чехії та Словаччини.

Захід на підтримку української збірної відбувся на центральній площі Козятина. Прийшли більше двохсот прихильників футболу. Приємно, що нашу збірну підтримують як чоловіки, так і жінки. Представниці прекрасної статі в деяких конкурсах навіть виглядали краще за чоловіків!

У конкурсі на точність удару (вибити м’ячем як можна більше фішок) перемогла Настя. У конкурсі з ведення м’яча на швидкість кращими була команда “Мужики”, які переграли своїх суперників — команду “Чемпіони”. Обидва колективи були сформовані з місцевих прихильників збірної України. Зробивши три спроби в цьому конкурсі, учасники змагань з кожним разом покращували свій результат.

Відео дня

Якщо б козятинцям дозволили четверту спробу в конкурсі, рекорд, який був установлений у Волинській області, ми перевершили б.

Ще один розважально-спортивний конкурс був на силу пробиття удару по  воротах. Зараховувалася спроба, коли м’яч не торкався землі, а летів у повітрі. М’яч обов’язково повинен був потрапити у ворота. У цьому конкурсі також рекорд встояв. Політ м’яча із швидкістю 117 км на годину нікому не вдалося перевершити. Тут порадували знову наші жінки. Вони майже всі влучали у ворота.

Свято футболу в Козятині вдалося. Як підмітили самі приїжджі гості і організатори спортивного свята, на захід ніхто не прийшов з влади. А кому хочеться дивитися на горбату поверхню площі та ще й коли ті гості про ті нерівності кажуть владі відкрито.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up