Туристи вернигородоцької команди «Вертур» відновили тренування

Туристи вернигородоцької команди «Вертур» відновили тренування

Туристи команди Вертур Вернигородоцької школи відновили тренування та прийняли участь у 58 обласних змаганнях юних туристів краєзнавців Вінниччини, які пройшли на базі Вінницького технічного коледжу.

 — Як здорово коли є можливість знову займатися своєю улюбленою справою, ТУРИЗМОМ, 1 пише Франц Чашковський у групі Глуховецька об'єднана територіальна громада

Повідомляють, що у програмі Вінницької ліги проходили змагання з техніки пішохідного туризму, велосипедний туризм та спортивного орієнтування.

— Змагання пройшли цікаво, насичено, дякуємо Вінницькому центру за організацію, все було дуже класно, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також Франц зауважив, що туристи мають грані результати.

Отже, на велофігурці Кирил Лебедєв та Дар'я Осаволюк зайняли І місце, при цьому Кирил єдиний із всіх учасників пройшов чисто без штрафу з найкращим часом.

Зі спортивного орієнтування, на дистанції спринт найкращий час показав Дмитро Костенко, Кирил Лебедєв був 5, а Дмитро Мельник — 8

На дистанції з техніки пішохідного туризму зв'язки Дмитро Костенко та Дмитро Мельник і Олександр та Дар'я Осаволюки зайняли відповідно 5 та 6 місця.

— Дякую всім, зараз наша команда готується до наступного етапу Гайсинська ліга ( змагання пройдуть у Ладижині, 22 червня)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up