У футбол грали так собі, краще виходили єдиноборства в стилі танго

У футбол грали так собі, краще виходили єдиноборства в стилі танго
  • У суботу, 8 жовтня, на п’яти стадіонах Вінниччини проходили матчі третього туру Вінницької області з футболу серед аматорів.
  • У Козятині на стадіоні Локомотив зустрічалися футболісти місцевого «Локомотива» та гості з Ганнополя ФК «Фенікс»

В двох попередніх турах обидві команди очок не набрали, тому обом колективам в цій грі потрібна була перемога. «Фенікс» після двох турів замикав турнірну таблицю маючи в активі один забитий м’яч та 6 пропущених в свої ворота. На сходинку вище після двох турів розмістився наш «Локомотив». Команда була на 9-й позиції тому, що забила на один м’яч більше.

З самого початку матчу обидві команди намагалися грати в швидкому темпі. Ближче до середини першого тайму стала вимальовуватися не значна перевага гостей у володінні м’ячем. В свою чергу гравці «Локомотива» гостріше атакували. В такому ключі пройшли й заключні хвилини першого тайму.

Після перерви 4 хвилини на полі точилася рівна гра. Та через хвилину ганопільцям вдалася швидка атака, в якій вони досягли успіху. Такий перебіг подій не влаштовував господарів поля. Вони після пропущеного голу зробили акцент на атаку великими силами. Атакувала команда залізничників по центру і флангами, і таки досягла успіху. Зрівняли наші земляки рахунок за 30 хвилин до завершення 2-го тайму. Могли забити ще та ударам гравцям «Локомотива» бракувало влучності на завершальній стадії атаки. 

Відео дня

За хвилин 20 до завершення матчу швидкісний футбол перейшов у більш силовий, іноді поза межами футбольних правил. В одному з епізодів футболісти у виборі позиції оволодіти м’ячем так схопили за футболки один одного, що на зеленому газоні була не контактна боротьба, а ніби танго між чоловіками. Три повних оберти зробили футболісти намагаючись відтерти від м’яча свого суперника. Красивого футболу в цьому матчі обидві команди не показали, зате у фізичній боротьбі гравці обох ФК не жаліли не себе, ні суперника.

Більш атлетичні гості втомилися трохи менше від гравців «Локомотива». У них вистачило сил щоб довести до логічного завершення атаку по центру з точним ударом по воротах. Так рахунок в матчі став 1:2. Козятинські футболісти до останньої хвилини матчу не полишали спроб, щоб відігратися, тільки футбольна фортуна була не на їхньому боці. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу «Фенікса» і команди пішли у роздягальню. Лише троє гравців «Локомотива», віддавши всі сили на футбольному полі рухнули на землю. Пролежавши на травичці з хвилину, пішли з поля й вони 

Наступну гру наш «Локомотив» проводить на виїзді. Їдуть вони до «Променя» у Глухівці. Місцеве дербі має бути цікавим.

 Читайте також:

В 2-у турі обласної першості обидві наші команди поступилися

Наш Локомотив «їхав» за графіком тільки до двох третин першого тайму

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up