У Козятині змагалися АТОвці в міні-футболі

У середу на штучному спортмайданчику “Фаворит” (вул. Грушевського, 23) відбувся турнір з міні-футболу “Перехідний кубок героїв АТО 13-го округу”. Змагання проходили напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва.

 

У Козятині змагалися АТОвці в міні-футболі

Учасниками стали три команди — асоціація АТО м.Козятин, команда козятинської поліції та команда Калинівського району “Ягуар”.

На поле для футбольного двобою вийшли команди асоціації АТО Козятина та козятинської поліції. Після запальної гри з результатом 11:1 перемогу здобули поліцейські.

Відео дня

За підсумками зіграних ігор, переможцем стала команда “Ягуар” Калинівського району. До речі, “Ягуар” виступає в чемпіонаті України.

У фіналі “ягуарівці” перемогли команду наших поліцейських з рахунком 10:1.

Отож, перше місце за “Ягуаром”, на другому — козятинська поліція, на третьому місці — асоціація АТО.

Після турніру організатори змагань визначили кращого воротаря. Ним став Святослав Панін з футбольного клубу “Ягуар”. Кращим захисником було обрано Іллю Щаблевського з асоціації АТО та  кращим нападаючим — Сергій Ромашкан з поліції. Вони отримали символічні подарунки.

Команди за участь у змаганнях отримали грошові винагороди. За перше місце — тисяча грн, за друге — 700, за третє — 500 грн.

Усіх гравців після завершення турніру організатори запросили на каву та чай.  

 
В’ячеслав Гончарук
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up