У Львові футболісти команди ФК «Леви» стали головними лицарями «Ліги Європи»

У Львові футболісти команди ФК «Леви» стали головними лицарями «Ліги Європи»
  • Нещодавно у Львові на базі академії «Рух» Львів проходив турнір «Львівський лицар», де взяли участь юні вихованці Руслана Гуменюка ФК «Леви».
  • Розповідаємо за цей турнір на прохання дідусів юних футболістів.

Наші земляки грали в категорії «Ліга Європи». Разом з ними брали участь їхні ровесники футбольні колективи «Дубно» «ФК Львів». «Ігровець» та «Енергетик»/ П’ятірка цих команд провели турнір за коловою системою. Тобто кожна команда провела на спортивному майданчику 4 поєдинки.

 В першій грі «Леви» зустрічалися з ФК «Дубно». «Леви» в цьому матчі були кращими у всіх компонентах гри і заслужено перемогли з рахунком 6:0 Грізний «ФК Львів». «Леви» переграли тактично. Рахунок цього матчу 3:1 на користь наших земляків. Слідуюча гра Козятинських футболістів була з «ФК Ігровець» Маючи в активі 2-і перемоги важко сказати чи «Леви» з командою «Ігровець» взяли перепочинок чи суперник нашій команді зумів нав’язати свою тактику гри. Ця цікава гра завершилась бойовою нічиєю з рахунком 1:1. В останній грі турніру категорії «Ліга Європи був битий «Левами» ФК «Енергетик» з рахунком 2:1.Набравши в підсумку в чотирьох матчах 10 очок «Леви» стали чемпіонами

Відео дня

По приїзду команди зі Львова ми поспілкувалися з тренером «Левів» Русланом Гуменюком.

— Моя команда на цьому турнірі виступала з двома гравцями «Колоса» Махнівка Євгеном Тригубом та Денисом Бубликом, — сказав Руслан Гуменюк. — Сердешно дякую тренеру «Колоса» Миколі Бабюку за добре підготовлених гравців. Його хлопці швидко пристосувалися до стилю гри нашої команди і з ними дуже легко працювати.

Наша команда і цього разу мешкала на базі академії «Рух» Львів. Цього разу у нас трохи було вільного часу і хлопці робили фотосесії у місті Левів. Дуже вдячний своїм гравцям, що у них є велике бажання грати у футбол і навчатися колективній грі та індивідуальній майстерності. Дуже вдячний батькам футболістів за підтримку команди. Вони і правду найкращі.

— На цьому турнірі команда отримала неоціненний досвід в грі, та позитивних емоцій, що на турнірі у Львові знайшли нових друзів. Я задоволений грою команди, — сказав на завершення нашої розмови тренер команди чемпіона у Львові Руслан Гуменюк

Читайте також:

Найкращі: на Гімназіаді з волейболу серед дівчат перемогла команда Козятинського ліцею № 7

Козятинські «Леви» у Львові стали чемпіонами срібної ліги U10 RUH Kids Cup

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віта Чайка

    Молодці.
  • Геннадий Ткачук

    Молодці ,але  грали у футбол чи футзал ?

keyboard_arrow_up