У молодих — перемогла дружба, у змаганні ветеранів була справжня заруба

У молодих — перемогла дружба, у змаганні ветеранів була справжня заруба
  • Суботнього ранку, 25-го червня, в Глухівцях відбувся відкритий благодійний турнір з волейболу серед молодіжних та ветеранських команд.
  • Спортивний захід був організований Глухівецькою селищною радою та Вінницькою територіальною організацією ВФСТ «Колос»

В благодійному турнірі взяли участь п’ять команд. Це молодіжні колективи Глуховець та Бродецького, ДЮСШ «Бродецьке» та команди ветеранів Бродецького і Козятина. Відкрили благодійний турнір «З Україною в серці підтримаємо ЗСУ» молодіжні команди Бродецької та Глуховецької територіальних громад. Перша партія цих команд була на боці волейболістів села колишніх цукроварів. В другій партії молодь Глуховець, підсилена гравцями Козятина, взяла реванш і зрівняла рахунок в партіях. В заключній, третій партії, удача була на боці молодіжки Глуховецької і Козятинської громад.

В грі № 2 переможці першої зустрічі зустрілися з ДЮСШ Бродецьке. В першій партії гору взяв досвід. Збірна глухівсько-козятинської молоді повела в рахунку по партіях. В другій партії волейболісти спортивної школи зрівняли рахунок по партіях. У третій партії волейболісти спортивної школи виграли у більш іменитих майстрів м’яча і сітки, збірної Глухівецької і Козятинської громад.

Відео дня

В третій грі на майданчик вийшли молодіжна команда Бродецького та спортивної школи. Більш молодші поступилися у двох партіях.

Таким чином кожна команда мала в своєму активі по одній перемозі і по одній поразці — перемогла дружба. По додаткових показниках головний приз  — кубок за перше місце, як команді, яка виграла найбільшу кількість партій дістався модіжці Бродецького. Друге місце у збірної команди. Третє місце у волейболістів спортивної школи.

Після того, як організатори турніру вручили капітанам команд кубки за зайняті місця, ми запитали у одного з лідерів команди спортивної школи Тараса Подорожника чому вони не зіграли у свою гру в останній зустрічі?

—  Не знаю, мабуть так склалися обставини. Це ми грали по суті четверту партію, трохи втомилися, трохи розслабились, — відповів майстер вкороченої подачі Тарас Подорожник.

Головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту Глуховецької громади Катерина Райська розповіла, що цей турнір мав дві мети. 

— Ми всією громадою збирали кошти на підтримку ЗСУ. Через те цей турнір і є благодійним. Інша мета цього турніру — розвивати волейбол у громаді та сприяти популяризації здорового способу життя серед широких верств населення, — сказала Катерина Райська.

Зустріч ветеранських команд почалися з привітань з Днем народження ветерана спорту, тренера Глуховецької ДЮСШ «Колос» Віктора Загороднюка.

Після привітання іменинника на спортивному майданчику почалася справжня заруба, яка завершується колективним фото і обіймами спортсменів за чудову гру. У ветеранів волейболу тільки швидкість вже не та а, клас майстерності залишився у них тим же. Вони, як у свої молоді роки, демонструють силові подачі, атаку першим темпом, комбінація «хрест» (коли гравець зони № 1 виходить до сітки, партнер зони № 3 розбігається та емітує атаку з короткої передачі. Далі нападник зони № 2 переміщується в зону № 3 і завершує комбінацію). Таке побачиш у грі ветеранів, які були і залишаються великими майстрами гри м’яча і сітки. Гра у їхньому виконанні варта того, щоб відвідувати ігри. 

Читайте також:

Діти намалюють Україну, про яку мріють. У Пляховій оголосили конкурс малюнків

Ловили амури по 16 кіло і сомики більше кілограма. Везло й коту Мурку

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up